Hundene i området blev ved med at forsvinde: Nu ved de hvorfor

Foto: Facebook/Cordrays

En næsten 200 kilo tung alligator blev for nyligt fanget og aflivet i South Carolina, og en efterfølgende nærmere undersøgelse af det store dyr indeholdt et par store overraskelser.

Alligatorer er ikke dyr danskere har særlig meget erfaring med, heldigvis. De kæmpestore koldblodede dræbere findes i meget begrænsede områder af verden, men det betyder dog ikke, at alligatorer og mennesker aldrig støder på hinanden. 

 

Læs også

Golden retriever ser Star Wars: Flygter fra Darth Vader

Eksempelvis i det sydøstlige USA, hvor denne historie finder sted, lever mange alligatorer, og nogle gange relativt tæt på mennesker. Skulle man være i tvivl om dette, kan man bare se på maveindholdet af en nyligt fanget og dræbt alligator fra South Carolina.

Det næsten 200 kilo tunge dyr blev opdaget på en privatadresse, og derfor aflivet, og sendt til Cordrays, en nærtliggende konservator i South Carolina, der gjorde nogle mærkelige opdagelse af indholdet af dyrets mave - det skriver Unilad.

Cordrays har sidenhen delt historien, og maveindholdet på Facebook, og måske har det hjulpet nogle med at få noget afklaring

“Vi plejer ikke at åbne maven, men det gjorde vi i dag. 5 hundetegn, 1 kuglejakke, 1 tændrør og masser af skildpaddeskjold,”

“To var stadig læselige og et af telefonnumrene virkede stadig,” 

“Jeg talte med [ejeren af den hund, den tilhørte], og han var en ældre herre, og han sagde, at han havde en boet nede på den anden side af floden, hvorfra alligatoren blev dræbt, for 24 år siden,”

Konservatoren forklarede yderligere, at det ikke var ualmindeligt, at hunde forsvandt, da der var mange alligatorer i området, og familien, der ejede hunden, de havde fundet, havde altid antaget, at deres kæledyr var blevet spist af et af de enorme krybdyr.

Så om end det er længe siden, at familiens hund blev dræbt, og det ganske givet er kommet videre, kan man da lære en ting af historien - Lad ikke din hund gå alene rundt ved floder i South Carolina, får du muligheden for det.

Læs også

Japan vil lede radioaktivt materiale ud i havet

 

Dagens Gossip