Arbejdere river væg ned i faldefærdigt hjem: De fik et chok, da de så, hvad der lå gemt

Skrevet af Mathias Busekist

22/10/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et hel hold mennesker blev blæst bagover ved fundet.

Mest læste i dag

Gemt i en væg i et nærmest faldefærdigt hus i USA, har man fundet en ølflaske, og ifølge et Reddit-opslag indeholder flasken en mildest talt chokerende besked.

Det fremgår af opslaget, at flasken blev fundet i forbindelse med en undersøgelse af huset for farlige materialer.

"Denne flaske blev efterladt her af blikkenslageren d. 25.03.1955," står der skrevet på flaskens etiket.

Det betyder, at sedlen, som blev fundet i en Gunther Beer, blev skrevet kun fem år før Gunther Brewing Company stoppede med at brygge i 1960, efter at være blevet overtaget af Hamm's Brewing Company.

Derudover kan David, som fandt flasken, fortæller til Newsweek, at han i sine 17 år med mere end 3000 nedrivninger, "aldrig har set noget lignende", skriver UniLAD.

Han kan derimod fortælle, at han flere gange har fundet en flaske, der indeholdt urin, hvilket han var bange for, at også denne flaske indeholdt.

Heldigvis gik det hurtigt op for ham, at flasken faktisk var tom, og hele holdet blev "blæst bagover" af fundet.

Foto: Reddit.com

"Vi syntes, det var ret sejt, og så lagde vi mærke til sedlen og blev blæst bagover," siger han.

"Vi stoppede alle arbejdet for at beundre den og spekulere over dens oprindelse, blikkenslageren, og hvad der foregik i år 1955. Vi tog alle sammen billeder af den for at vise den til vores venner."

David og teamet inspicerede det gamle hjem, som siges at være i "dårlig stand", før det blev revet ned for at gøre plads til en parkeringsplads.

Faktisk beskrev han hele hjemmet som en "tidskapsel", der var "komplet med badeværelsets spejlskabe, som havde et hul til at deponere brugte engangsbarberblade bag væggen."

David besluttede at dele fundet med Reddits 'Mildly Interesting'-forum, hvor hans historie blev mødt med tonsvis af kommentarer fra folk, der havde gjort andre interessante fund.

"Jeg fandt en i mit hjem, da jeg byggede om. Den lå gemt i badeværelsesvæggen," skriver en Reddit-bruger blandt andet.