Huset koster 1 millioner kroner: Med i prisen får du tidligere ejers lig

Foto: Zoopla

Køber du huset til en million kroner, får du seneste ejers lig med i prisen. Tidligere ejers sidste ønske var nemlig at blive begravet i baghaven, og dette ønske har familie valgt at ære.

Et hus med tre værelset er blevet sat til salg til en pris på 125.000 pund, hvilket svarer til cirka en million kroner. Potentielle købere er dog blevet advaret om, at ejendommen købes med den tidligere ejer begravet i haven. Det skriver Daily Mail.

Læs også

Pervers husejer vil leje 'gratis' værelse ud - Du skal blot have samleje med udlejer

Den tidligere beboer på adressen i Middleton, Leeds, fik opfyldt sit sidste ønske, hvilket var at blive begravet på grunden ved det hus, hvor han både blev født og døde. 

En beskrivelse på ejendommens salgsopstilling på hjemmesiden Zoopla afslører, at den tidligere ejers familie accepterede hans anmodning, og at en del af haven i øjeblikket lejes af Leeds' byråd.

Foto: Zoopla

I beskrivelsen står der: "Vær opmærksom på, at denne ejendom sælges af familiemedlemmer som en del af en pårørendes ejendom. 

"Det var den afdødes sidste ønske at blive begravet i haven, da han både blev født og døde i huset. Dette ønske er udført, og ejendommen vil blive solgt som den er." 

Ejendommen er udstyret med termoruder og 'miljøvenlig opvarmning' inklusive gaskedel, solpaneler samt et anlæg, der medfører, at du kan drive opvarmningen fra brændeovnen i stuen. 

Det byder på en entré, skydedøre til udhuset, køkken i fyr, tre værelser i 'gode størrelser' samt et enkelt badeværelse. 

Udenfor er der en fælles indkørsel med parkering på forsiden af huset. I baghaven er der opbevaring og træskur. Huset ligger i Middleton, som er cirka 6,5 kilometer fra centrum af Leeds.

Foto: Zoopla

Efter at salgsopstillingen er blevet delt på Twitter, er der en række brugere, der er blevet skræmt. Derfor er der også flere brugere på det sociale medier, der har give tudtryk for, at de ikke ville have noget med huset at gøre. 

En Twitter-bruger skrevet blandt: "For helvede. Det er sindssygt." 

En anden bruger skrev: "Hvad i alverden."

Læs også

Bager lagde veludrustet diller på nettet: Overrasket over positive kommentarer

En tredje bruger jokede: "Alt i alt, ville jeg være mere tilbøjelig til at plante roser end kartofler." 

 

Dagens Gossip