Bager lagde veludrustet diller på nettet: Overrasket over positive kommentarer

Foto: Sevel Bageri

En bager fra Sevel Bageri er gået viralt efter et opslag, hvor der bliver lagt en særdeles veludrustet 'diller' på Facebook.

Det er ikke hver dag, man ser sin lokale bager, der lægger et billede af en diller online. Det er også sjældent, at der overhovedet kommer til at ligge et billede af en diller på Facebook, uden at det sociale medier piller billedet ned.

Læs også

Kvinde tjekkede sin telefon under middagen: Var ved at få pizzaen galt i halsen da hun så beskeden

I denne omgang fra Sevel Bageri, er der dog tale om en ganske harmløs en af slagsen, og faktisk er det ‘bare’ et bare overtrætte bagere, der synes de skulle lave lidt sjov.

Således lagde bageriet et opslag ud på Facebook, hvor de viste en kage, der meget vel kunne ligne DR’s tegneseriefigurs ‘John Dillermands’ diller.

I virkeligheden er der tale om en ‘træstamme’ på hele 150 centimeter, som bagerne i Sevel Bageri står bag.

Du kan se den sjove video fra bageriet herunder, hvor bageren også undskylder til ‘John’ da han finder ud af, hvad han står og skærer i.

Hvis man skulle blive stødt over en ‘træstamme’-diller’ så kan man lade som om, at det er en lang VM-træstamme i forbindelse med det aktuelle håndbold VM i Egypten.

Indehaver af Sevel Bageri, Jonas Arendt Svensgaard fortæller, at der slet ikke har været nogle negative kommentarer til trods for, at ‘John Dillermand’ i den grad delte befolkningen, da tegneserien blev sendt på DR første gang.

“Nu skal man passe med ikke at udskamme folk, men jeg kunne nu godt se det sjove i det her, og der har overhovedet ikke været en eneste negativ kommentar. Jeg er i hvert fald ikke faldet over nogen, for den slags er man jo altid nervøs for,” lyder det fra indehaveren til Dagbladet Holstebro-Struer.

Indtil videre har videoen fået over 1.100 kommentarer, og knap 1.000 likes.

Læs også

Pervers husejer vil leje 'gratis' værelse ud - Du skal blot have samleje med udlejer

 

 

 

Dagens Gossip