Hvad dine restaurantvaner siger om dig: Tjenere afslører, hvordan de 'dømmer' deres gæster

01/12/2023 17:46

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
To kvindelige tjenere har afsløret, hvordan de 'dømmer' dig for dine vaner, når du besøger en restaurant.

Mest læste i dag

Kelly, der arbejder som tjener på en American Steakhouse-restaurant, er gået viralt med en video på TikTok. I denne video optræder hun sammen med sin kollega, og de indrømmer begge, at de altid 'dømmer' gæsterne fra det øjeblik, de træder ind i restauranten.

Ifølge New York Post har den virale video fået mere end 1,6 millioner visninger på kort tid. I denne video kommer Kelly og hendes kollega nogle særlige indrømmelser om deres arbejde.

Videoen er baseret på den populære 'Vi er piger'-trend, der har floreret på de sociale medier. Kelly og hendes kollega har dog valgt at lave deres egen 'Vi er tjenere'-udgave af den.

"Vi er tjenere, og vi bliver sure, når du bestiller en cola og en vand, men kun drikker din cola," starter videoen.

"Vi griner af dine vittigheder, fordi du betaler vores regninger," siger Kellys kollega med en antydning af, at deres latter udelukkende handler om, at de håber på at få drikkepenge.

Derefter deler de også en række andre afsløringer og indrømmelser. Blandt andet fortæller de, at de fortæller gæster, at 'deres mad næsten er klar, selvom de lige har afleveret ordren i køkkenet'.

"Vi har ikke autoritet til at ændre på temperaturen, bare fordi du har det koldt," siger de også, og fortsætter med, at de bliver 'råbt af, når du beder om noget specielt'. De siger også, at de 'taler om dig i køkkenet, hvis du bestiller en varm te'.

Desuden benytter de også muligheden for at kommentere på, om et par skal sidde på samme side af bordet eller ej.

"Vi er tjenere, og vi dømmer dig, når du og din kæreste sidder på samme side af bordet," siger de.

I kommentarsporet er der flere, der har nået at erklære sig enige med de to tjenere. Ifølge New York Post er kommentarsporet dog blevet slået fra efterfølgende.

"Seriøst, bare stop. Du er pinlig for dig selv. DuI forsøger måske at erklære over for verden, at du  er sindssygt forelsket, men du får bare dig selv til at fremstå dårligt," skrev en bruger.

"Jeg føler næsten, at du spiller et spil med den brede offentlighed, der hedder 'Lad os se, hvor akavet vi kan få alle andre til at føle sig.' Og du vinder," lød det fra en anden.

I videoen fortæller de to tjenere også, at de 'har en attitude på', når spisende gæster ankommer lige inden lukketid. Desuden indrømmer de, at de sommetider må 'flirte med kokkene for at få mad'.

Til slut indrømmer de, at de virkelig ikke har lyst til at 'samle hele koret for at synge fødselsdagssang' for dig.