Hvor er de henne? To unge skoleelever er sporløst forsvundet

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Politiet har bedt den britiske befolkning om hjælp til at finde to unge skoleelever, der pludselig er forsvundet. Samtlige medier i England har skrevet om sagen, og det frygtes, at der er hændt de to børn noget ondt.

Opdateret: Den 13-årige Joshua Soukup er blevet fundet i god behold, men politiet leder fortsat efter Faith Doherty, som de ikke har hørt noget til endnu.

Det hænder af og til, at folk forsvinder, og det overtager hele mediebilledet i både ind og udland. Det skete med Madeleine McCann-sagen tilbage i 2007, det skete igen Nora Quoirin i år, og nu kan det måske ske igen med to engelske skolebørn.

Læs også

Verden er i chok: Er dette Madeleine McCann?

En skræmmende sag har ramt den britiske by Hull, hvor det frygtes, hvad der er skete med de to unge skolebørn Joshua og Faith.

Joshua Soukup og Faith Doherty på 13 år er på mystisk vis forsvundet. De blev sidst set klokken 13:30 iført deres skoleuniformer i Anlaby, der er et område i den britiske by Hull.

Politiet i Humberside har udsendt et tweet, hvor de beder folk holde øje med de to børn, der sporløst forsvandt.

“Kan du hjælpe os med at finde 12-årige Joshua Soukup og 13-årige Faith Doherty. De er sidst set i Anlaby omkring 13.30 mandag eftermiddag,” lyder det fra politiet på twitter, hvor de også fortæller lidt mere om de unge elever.

“Begge er 152 centimeter høje, kraftigt byggede og iført en sweatshirt med et grønt skolelogo, sorte bukser og sorte sko,” skriver de.

 

Det virker yderst suspekt, at to unge skolebørn sporløst forsvinder på den måde, og derfor har politiet også reageret hurtigt på anmeldelse fra forældrene.

Det samme har været tilfældet i de britiske medier, hvor stort set samtlige af de nationale samt lokale medier har skrevet om sagen, ligesom den også figurerer i sendefladen på de fleste radiostationer i England.

Læs også

Politiet om det fundne lig: Vi er sikre på, at det er Nora

Bornholm nu - Hold dig opdateret med seneste nyheder fra Bornholm nu.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip