Politiet om det fundne lig: Vi er sikre på, at det er Nora

Foto: Privatfoto

Selvom familien endnu ikke har identificeret det fundne lig, så er politiet ikke i tvivl om, at det er liget af den 15-årige Nora Quoirin, der blev fundet nøgen i en kløft i morges.

Tidligt i morges dansk tid fandt de malaysiske myndigheder liget af en hvid kvinde, der lå blot to kilometer fra den bolig, hvor 15-årige Nora Quoirin forsvandt for snart 10 dage siden.

Da politichef Mohamed Yusop tidligere i dag udtalte sig til medierne om det fund, de havde gjort sig, kunne han ikke komme ind på, hvorvidt der var tale om den forsvundne 15-årige pige.

Her knap 7 timer efter fundet af liget, er politiet dog klar til at give yderligere informationer, og de føler sig sikre på, at det er den 15-årige Nora Quoirin, som de har fundet.

Læs også

Ung pige forsvundet fra ferieresort - Ny Madeleine McCann sag?

“Fra vores side af, er vi meget sikre på, at det er hende,” fortæller vicepolitiinspektør Datuk Mazlan Mansor til de fremmødte medier på Pantai Politistationen ifølge det engelsk/malaysiske-medie Thestar.

Selvom politiet føler sig sikre på, at der er tale om liget af den 15-årige pige, så afventer de, at Noras forældre identificere liget, før de kommer med en officiel bekræftelse.

Foto: Privatfoto

Vandrere fandt et nøgent lig

Det ville under normale omstændigheder være ret normalt, at man hurtigst muligt vil få lov til at identificere liget efter, at det er fundet, men i dette tilfælde har det været ret besværligt.

Det skyldes nemlig, at det fundne lig ikke lå tilgængeligt, da det lå dybt nede i en kløft. Politiet måtte derfor få en helikopter til stedet, som fik trukket liget op ad kløften.

Da politiet breakede nyheden om, at de havde fundet et lig, var der ikke mange detaljer omkring det. Blot at liget var blevet fundet, og at det befandt sig et sted, der ikke var let at komme til.

Ifølge Thestar var det en gruppe vandrere, der stødte på kvindeliget, som skulle have været fuldstændig afklædt.

Det er endnu for tidligt at sige, om der har været foregået noget kriminelt, eller om kvinden selv vandrede af sted, og på ulykkeligvis omkom.

Ligeledes er det også for tidligt at berette om, hvor længe kvinden har været død og hvad dødsårsagen var.

Liget der formodes at være Nora Quoirin er blevet fragtet til Tuanku Ja’afar Hospital, hvor obduktionen vil foregå.

Læs også

Åhh nej! Kvindelig fundet i junglen: Er det den 15-årige Nora?

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip