'Hyggede' med manden: Anede ikke at far og 45 andre så på

02/06/2023 13:29

Henrik R

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinde havde en hyggelig stund med sin mand. Hvad hun ikke vidste var, at både hendes far og 45 andre så på.

Mest læste i dag

En kvinde er blevet en pinlig erindring rigere, efter hun ved et uheld delte sin hyggestund med sin mand på en livestream på Facebook. Og her så ingen ringere end kvindens egen far med.

Kvinden, der kommer fra Mississippi i USA, fortæller i en video på TikTok, at hun græd i en uge efter den store bommert.

"Jeg husker tilfældigt den gang sidste år, hvor jeg ved et uheld gik live på Facebook, mens jeg var i 'Pound Town'," skriver hun som beskrivelse til sin video på TikTok, og fortsætter:

"Og 46 personer så det - inklusive min egen far. Jeg græd i en uge i træk."

Den pinlige oplevelse har fået hende til at tænke, at hendes liv er forbi. Hendes mand ser dog helt anderledes på det. Han synes faktisk bare, at det er rigtig sjovt.

"Min mand sneg sig ind på mig, mens jeg var på Facebook. Jeg lagde bare min telefon ned uden at låse den, og formåede på en eller anden måde at klikke på knappen for at gå live," afslører kvinden, og fortæller:

"Min bedste ven blev ved med at ringe til mig, så den ville sige 'udsendelse afbrudt'."

Heldigvis blev det kun til en liveudsendelse med lyd, hvorfor de personer, der fulgte med, ikke kunne se, hvad der foregik.

Der var dog flere seere af videoen på TikTok, der var nysgerrige efter at vide, hvad hendes far tænkte.

"Han sagde, at da han indså, hvad der foregik, slukkede han for det og opførte sig, som om det var aldrig skete. Men han har lavet en vittighed om det én gang siden," siger hun.

Andre skriver i kommentarfeltet, at det er deres 'frygt, der er gået i opfyldelse'. Dertil skriver en person. "Hver gang sørger jeg for, at vores telefoner ikke er i rummet.

"Jeg ville have sagt mit job op, pakket og være flyttet væk," skriver en anden som kommentar til videoen.