I dag er det bøf og blowjob dag - Men hvor kommer dagen egentlig fra?

I dag skal dit livs udkårende forkæles med en god bøf og et godt blowjob. Hvert fald hvis man følger traditionerne i Bøf og Blowjob-dagen, som falder i dag den 14. marts.

For en lille måneds tid siden var det Valentins Dag, og selvom dagen hyldes som en romantisk dag, så er det en dag, hvor det primært er mænd der forkæler deres partner, eller bruger dagen til at fri til deres kæreste.

Mange mænd har derfor længe søgt efter en dag, hvor de kunne blive forkælet på samme vilkår, og det førte til, at en internet-joke skabt et nyt fænomen, som nu rent faktisk er en dag der bliver hyldet og fejret af mange mennesker.

Dagen hedder naturligvis Bøf og Blowjob, og selvom det er en dag, der nok vil tage mange år om at blive officielt anerkendt, så findes den altså.

Hvornår begyndte Bøf og Blowjob-dagen?

Umiddelbart skal vi skrue tiden helt tilbage til den 14. marts 2002, for at finde dagens oprindelse. Det var i byen Boston, Massachusetts i USA, hvor radioværten Tom Birdsey introducerede konceptet Steak and Blowjob Day.

Det var dog de færreste udenfor Boston, der kendte til konceptet i begyndelsen, og vi skal helt hen til 2009, før konceptet havde ramt Danmark. Dengang blev det nævnt på en dansk escort-side, og det er umiddelbart første gang, at man kan finde noget om Bøf og Blowjob-job i Danmark. Allerede året efter blev dagen nævnt i Go’ Morgen Danmark, og så kendte hele den danske befolkning mere eller mindre til konceptet.

I takt med at de sociale medier blev større, og hjemmesider som 9gag og Reddit fik langt flere brugere, så begyndte dagen at sprede sig som en steppebrand til andre lande.

I dag anerkendes Bøf og Blowjob som en særlig dag, men det er fortsat ikke en, der tages helt seriøst. Det vil skaberne af dagen dog gerne have, at den bliver, og derfor er der også skabt det helt særlige motto, der lyder således:

’No Cards. No flowers. No special nights on the town. Just a steak and a BJ’ På dansk kan det direkte oversættes til ”Ingen kort, Ingen blomster, Ingen særlig tur ud i byen. Bare en bøf og et blowjob,”

Bøf og Blowjob-dagen er dermed ikke en dyr en af slagsen. I skrivende stund er der tilbud på angus hakkebøffer i Super Brugsen, hvor du kan få en pakke til blot 30 kroner. Dertil kommer naturligvis blowjobbet, som er gratis.

Rigtig god Bøf og Blowjob dag.

Læs også

Vild allergi: Kvinde på skadestuen efter oralsex

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip