Vild allergi: Kvinde på skadestuen efter oralsex

Sex kan nogen gange gå galt, men det er alligevel sjældent, at en omgang oralsex skal medføre en tur på skadestuen. Det blev dog alligevel tilfældet for en 31-årig kvinde, der udviste en yderst sjælden form for allergi.

Medmindre man fastholder ens sexliv til en stille og rolig omgang i missionærstillingen, så er der stor sandsynlighed for, at man kommer til at få den ene eller anden form for sexskade. Sjældent er det dog så alvorligt, at man bliver nødt til at tage på skadestuen, og hvis det endelig er, så vil det typisk være på grund af, at man har slået sig, og ikke fordi, at man har fået et allergisk anfald.

Et allergisk anfald var dog lige netop det, som skete for en 31-årig spansk kvinde, der mødte op på skadestuen i den spanske by Alicante. Her havde hun udslæt, problemer med vejrtrækningen og kastede op flere gange.

Men hvad var det, hun pludselig havde fået en allergisk reaktion over for? Jo, det viste sig, at kvinden har den utroligt sjældne lidelse, hvor man er allergisk over for sæd. Derfor fik hun en kraftig allergisk reaktion, da hun dyrkede oralsex. Det skriver mediet Science Alert.

Første gange nogensinde

Der er lavet komediefilm, hvor kvinder har udvist allergi over for sæd. Blandt andet i den populære tv-serie The League. I virkeligheden er det dog ikke noget, der sker særlig ofte, og det er hovedsageligt kvinder, som oplever det.

Den allergiske reaktion begyndte efter, at kvinden havde modtaget en såkaldt ’oral ejakulation’, hvor manden ejakulerede i munden på hende. Det mest mærkværdige ved denne sag er, at kvinden aldrig har haft problemer førhen i tidligere forhold.

De undersøgte derfor, om hun havde spist noget specielt, om hun var blevet bidt af et insekt, eller om hun havde taget former for medicin. Det havde hun ikke, men det havde hendes partner til gengæld. Han havde taget medicin mod mellemørebetændelse, hvor den sidste dosis blev taget fire timer inden, de havde sex.

Lægerne mener dermed, at det kan have været skyld i hendes allergiske reaktion, men de har dog aldrig set et lignende tilfælde som dette.

Læs også

Disse 5 ting gør, at du ikke taber dig

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip