Internettet går amok efter Kanye West’s rosende ord om Hitler

Foto: Shutterstock

Folk vil have Kanye West fjernet fra musikstreamingtjenester efter hans kontroversielle interview med Alex Jones.

Efter flere måneders provokation og beskyldninger imod folk, har Kanye rost Adolf Hitler.

West optrådte i Jones' InfoWars-program torsdag (1. december) og sagde, at nazister også gjorde "gode ting" og roste manden, der var skyld i millioner af menneskers død under Anden Verdenskrig. 

Læs også

Kan du huske Mille og Molly fra Pyrus i Alletiders eventyr: Sådan ser de ud i dag

Men de vilde udtalelser, stoppede ikke der.

West fortalte Jones: "Jeg elsker alle, og jøder skal ikke fortælle mig..."Du kan elske os, og du kan elske, hvad vi gør mod dig med kontrakterne, og du kan elske, hvad vi gør med pornografi'. Det skriver LADbible.

“Den mand opfandt motorveje, opfandt mikrofonen som jeg bruger som musiker - du kan ikke sige, at denne person aldrig gjorde noget godt, og det er jeg færdig med at høre på. Alle mennesker har noget værdifuldt, som de har gjort.”

Hans afsluttende kommentar var: “Specielt Hitler”.

Det er langt fra første gang, at Kanye West kommer med kontroversielle kommentarer, men det her var alligevel af den mest kontroversielle skuffe.

Folk på sociale medier, var bestemt heller ikke tilfreds med rapperens kommentarer, og vil have, at hans musik bliver fjernet fra tjenester som Spotify, Apple Music og Amazon.

En bruger på Twitter skriver: “Kanye West fortæller, at han elsker Hitler og Putin. Spotify… jeg anbefaler i stopper med, at give ham en ‘stemme’ ved at fjerne hans musik fra jeres tjeneste.”

Kanye’s interview kommer samme dag, som Spotify Wrapped kom ud. Markedsføringskampagnen viser, hvad folk har lyttet til hvert år.

Læs også

Kan være forskel på liv eller død: Advarsel til over 700.000 danskere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip