ISIS benytter sig af nu af selvmordskøer

Foto: Shutterstock.com

ISIS har taget alternative metoder i brug, efter at de har mistet mange mænd i deres organisation. Nu begynder de derfor at bruge selvmordskøer.

Det er forståeligt, at det lyder som satire, men det er desværre den skinbarlige sandhed. Det anerkendte medie New York Times skriver i deres avis, at ISIS har været tilbageholdende med at bruge mennesker til selvmordsbombeangreb på grund af deres faldende medlemstal.

Det har medført, at ISIS måtte finde på en ny måde at udføre deres angreb på, og det har simpelthen vist sig at være selvmordskøer.

Indbyggere i den irakiske by Al Islah fortalte lørdag ifølge NY Times, at de havde været vidne til et meget mærkeligt syn. De havde nemlig set to køer, der var iført sprængstofveste, som gik rundt i den nordlige side af byen.

Læs også

Indbrudstyv sked på Annalises gulvtæppe

De gik langsomt ud mod udkanten af byen, og da var umiddelbart tæt på use, blev bomberne detoneret, hvilket resulterede i, at køerne eksplodere og samtidig beskadigede husene ved siden af.

Ifølge Oberst Al-Atyia så signalerer angrebet, at ISIS der langsomt har fået antallet af deres medlemmer reduceret ifølge krig mod det irakiske forsvar bakket op af amerikanske specialstyrker, har forsøgt at finde nye utraditionelle metoder til at udføre deres angreb, da de ikke selv har mand nok til det.

Ikke første gang man bruger dyr

Ifølge NY Times er det dog en underlig strategi at benytte sig af netop køer i Irak, da koen er meget værdsat for at levere både mælk og kød. Derudover så kan en ko let koste omkring 7.000 kroner eller mere i Irak.

Selvom det er besynderligt at se køer med bombeveste på, så er det ikke første gang i historien, at man benytter sig af dyr til at udføre angreb. NY Times skriver, at Al Qaeda under borgerkrigen i Irak i 2003 til 2009 placerede bomber i og under døde dyr.

Meningen var så, at når familier kom ud for at flytte de døde dyr, så ville bomberne sprænge.

I Afghanistan blev æsler også brugt hyppigt til at bære bomber, som skulle angribe NATO-styrkerne.

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip