Japansk mor efterlader en papfigur til at passe sin søn

To forskellige papfigurer overtager børnepasningen i det japanske hjem. I hvert fald bruger den japanske Fuki Sato fra Japan papfigurer til at sikre, at den lille etårige dreng ikke skal begynde at græde, når hun forlader hans værelse.

Er det galt eller genialt, når den japanske mor efterlader sønnen alene på værelset med en papfigur i fuld figur af hende selv? I hvert fald er det en måde at sikre på, at den lille størrelse kan fastholde sin koncentration om sin leg og ikke begynder at græde, fordi han føler at mor stadig er i rummet. 

De to forskellige figurer forestiller moren stående og knælende og bruges udelukkende til at sikre, at den lille dreng ikke føler sig ulykkelig over, at moren passer sin huslige pligter i andre rum end hvor han er.

Det er drengens far, der har optaget videoen, der viser moren forlade drengen. Hans far har desuden skrevet: "Det er svært,  når mit 1-årige barn græder, så snart mor forsvinder. Som en foranstaltning eksperimenterede jeg med, hvad der ville ske, hvis jeg fik lavet en fuld størrelse papmor."

Ville du også overlade dit barn til en papfigur?

Læs også

Danske forældre amok over manglende ‘Tinka-huer’

 

 

Dagens Gossip