'Jeg adopterede en lille pige, men blev knust, da jeg blev tvunget til at give hende tilbage'

Foto: Facebook

31-årige Sarah var overlykkelig, da hun adopterede en lille pige. Kort efter blev hun dog knust, da hun fik at vide, at hun skulle give hende tilbage, fordi barnets forældre havde ændret mening

31-årige Sarah Howell var blevet informeret om, at der var mindre end en procent chance for, at hun kunne blive gravid, så hun besluttede i fællesskab med sin mand, 32-årige Chris, at adoption var den bedste løsning for dem.

Læs også

3-årige Johnathan blev efterladt i bil: Det kostede ham livet

De var glade, da de blev matchet med en nyfødt. Kort tid efter blev de også meget overraskede, da de fandt ud af, at Sarah - mod alle odds - selv var blevet gravid.

Men kun fem dage efter at have hentet deres adoptivbarn, fik Sarah og Chris at vide, at de biologiske forældre havde ændret mening, og at de skulle give hende tilbage. Det skriver Daily Mirror.

Sarah og Chris hentede deres adoptivdatter, da Sarah selv var otte uger henne i sin graviditet. De hentede deres lille datter den 7. marts 2018, og forelskede sig i hende med det samme.

"Da jeg gik ind på hospitalsstuen, holdt hendes biologiske mor hende og lagde hende kærligt i mine arme, og sagde: 'Mød din mor, lille pige'. Vi elskede hinanden og passede virkelig på hinanden," sagde Sarah ifølge Daily Mirror.

Men efter fem dages familielykke, fik parret et telefonopkald, de aldrig kommer til at glemme. De fik at vide, at de biologiske forældre havde ændret mening, og ville have hende tilbage, hvilket de lovligt kan gøre op til ti dage efter fødslen.

Foto: Facebook

Sarah var meget ulykkelig, efter at have fået beskeden om, at de skulle aflevere deres adoptivdatter tilbage. Hun var endda bekymret for, at hendes sorg ville resultere i en abort.

"Jeg gav hende mad, da opkaldet kom. Jeg faldt fortvivlende i gulvet. Jeg blev ved med at sige igen og igen til min mand: 'Du laver sjov. Det er en joke, ikke?'," lød det fra Sarah.

Sarah, der er sygeplejerske, havde ikke andet end at give hende tilbage. Hun har efterfølgende forklaret, at sorgen var så stor, at hun frygtede, at det ville forårsage en abort.

"Jeg siger altid, at den smerte, vi følte den dag, var værre end vores tre års infertilitet tilsammen. Vi har ikke noget imod hendes biologiske forældre," sagde Sarah, og fortsatte:

"Hvis vi kunne, ville vi fortælle dem, hvor meget vi elsker dem, og hvor heldig en lille pige er at have dem som forældre."

"At sige farvel til hende, gjorde mere ondt end ord kan beskrive. Det føltes som en reel død for os, fordi vi vidste, at vi sandsynligvis aldrig ville se hende igen."

"Hun gjorde os til forældre. Hun hjalp med at helbrede en del af vores hjerter, som infertilitet ødelagde. Hun gjorde mig til mor, selvom det kun var et par dage."

Læs også

Par tog DNA-test for sjov: Resultatet chokerede hele familien

Efter at have givet deres adoptivdatter tilbage, fødte Sarah parrets søn, Noah. Parret har også adopteret Levi samt en blot to måneder gammel søn.

 

Dagens Gossip