'Jeg begyndte at ryste' Hun kunne ikke tro sine egne øjne, da hun så regningen

Foto: Twitter

De fleste personer der arbejder i servicebranchen, har sikkert alle drømt om at få et stort beløb i drikkepenge. Sådan et beløb modtog tjeneren på restauranten Seaglass, da en rigmand havde været forbi.

I starten af det nye år valgte skuespillerparret Donnie Wahlberg og Jenny McCarthy at give en ganske klækkelig sum drikkepenge, da de spiste på den amerikanske pandekagerestaurant, IHOP.

Drikkepengene lød på svimlende $2.020, hvilket var et symbol på det nye år 2020, og i samme anledning lagde ægteparret op til, at andre velhavende personer tog ‘udfordringen’ til sig.

I et opslag på Twitter delte Donnie Wahlberg et billede af regningen, hvor de benyttede sig af hashtagget #2020tipchallenge (2020 drikkepenge-udfording)

Læs også

Enlig mor begyndte at græde, da hun så drikkepengene

Flere kendte personer har sidenhen fulgt trop, og givet mange tusinde kroner væk i drikkepenge til den eller de personer, som betjente dem.

Det beløb blev dog overgået forleden, da rigmanden Ernie Boch Jr. var ude at spise.

"Jeg rystede"

Ernie Boch Jr. havde været på restauranten Seaglass i Salisbury, Massachusetts, hvor han sammen med tre andre var blevet betjent af tjeneren Jennifer Navaria.

Da selskabet forlod restauranten kunne Jennifer se, at hun havde fået drikkepenge, men i første omgang var hun ikke klar over, hvor meget der var tale om. 

Hun troede, at hun havde fået $50, hvilket havde været ganske rimeligt, da det svarer til omkring 350 danske kroner. Det viste sig dog, at tjeneren lige havde overset de fire cifre, der stod før kommaet, og så blev beløbet en hel del større.

“Men så nåede, jeg ned til bunden af kvitteringen, hvor der stod fire cifre før kommaet. Så da vidste jeg, at der ikke var tale om 50 $,” fortæller hun ifølge Boston-mediet Fox 23.

I stedet for $50 var der tale om $5.000, hvilket svarer til 34.000 kroner. Et beløb og en oplevelse, som Jennifer havde svært ved at forstå.

“Jeg rystede. Og det var helt uvirkeligt,” fortæller hun.

En person fra selskabet har taget et billede og delt kvitteringen, hvor det fremgår, at der er blevet betalt $5.000 i drikkepenge.

Sangeren Harry Styles gav i januar $2.020 i drikke til en tjener på en restaurant i Caribien.

Læs også

22-årig ung mor gik til lægen med blå mærker - Ugen efter var hun død

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip