Enlig mor begyndte at græde, da hun så drikkepengene

Foto: Twitter / Jenna McCarthy

Det kan ofte betale sig at være ekstra høflig. Særligt hvis man arbejder på en restaurant, og der kommer velhavende mennesker forbi.

Det er ikke altid let at være tjener. Det kan være et yderst stressende job, men heldigvis så bliver man af og til belønnet, hvis gæsterne har været tilfredse med ens betjening.

Det må Hollywood-skuespilleren Donnie Wahlberg og hans kone, Jenny McCarthy i den grad have været, da de besøgte pandekagehuset IHOP nytårsdag.

Læs også

Han forudså Notre Dame brænde - Nu forudser han ung sangerindes død

Her spiste og drak de for $75.45, hvilket svarer til godt og vel 500 kroner, men de lagde alligevel væsentligt mere end de 10 %, som folk plejer at ligge.

Den 37-årige tjener Bethany Provencher havde til opgave at betjene ægteparret, og det gjorde hun åbenbart så tilfredsstillende, at hun fik et voldsomt stort beløb i drikkepenge.

Wahlberg og konen havde nemlig givet intet mindre end $2.020 i drikkepenge, hvilket svarer til mere end 13.500 kroner.

Begyndte at græde

Hun fik besked på, at hun ikke måtte se drikkepengene, før de havde forladt restauranten, og da hun endelig så dem, havde hun svært ved at holde tårerne tilbage.

“Jeg begyndte bare at græde. Jeg kunne ikke forstå det. Jeg mener, hvem gør sådan noget. Det var en velsignelse,” fortæller hun til mediet People.

De knap 14.000 kroner falder på et rigtig tørt sted for den 39-årige kvinde, der er enlig mor.

“Jeg er lige flyttet ind i en ny lejlighed, jeg er enlig mor - alene med min søn. Så jeg kæmper hver dag for at få ender til at mødes. Og nu kan jeg købe møbler og sætte penge i banken og sørge for, at min søn har det godt,” lyder det fra den glade kvinde.

Donnie Wahlbergs kone lagde efterfølgende et billede op af kvitteringen på Twitter med følgende tekst:

 

Læs også

Dronningen tog fusen på folk

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip