"Jeg bønfaldt min kone om en trekant - men kunne ikke tro, hvem hun valgte til det"

Skrevet af Nicolai Busekist

29/03/2024
En mand fortalte, at da hans kone gik med til en trekant, lod han hende vælge, hvem den tredje person skulle være. Men han blev chokeret over, hvem hun valgte.

Dagens topnyheder

En mand, der havde bedt sin kone om en trekant, delte sin fortrydelse over situationen. Manden fortalte, at han havde bedt sin kone om en trekant i et stykke tid, men det krævede noget overtalelse at overbevise hende.

Da hun endelig gik med til det, besluttede han at lade hende vælge, hvem den tredje person skulle være. Men han afslørede, at han blev chokeret, da han opdagede, hvem den person var.

Manden åbnede op om dette på den populære X-konto @Fesshole. Profilen giver folk mulighed for at dele deres dybeste og mørkeste hemmeligheder anonymt. Og hans fangede bestemt folks opmærksomhed.

"Efter en del pres gik konen med til en trekant, men insisterede på at overraske mig med valget af partner," skrev han.

"Gik ud fra, det ville være en af hendes veninder fra arbejdet. Blev chokeret da vores gartner Pete ringede på døren. Jeg var nødt til at gennemføre det. Han gør et fantastisk arbejde med hækken, og kunne ikke risikere at miste ham."

Siden opslaget blev delt tidligere på ugen, er opslaget gået viralt og har samlet set fået mere end 477.000 visninger, skriver Daily Star.

Mange kunne ikke lade være med at joke om situationen. Blandt andet skrev en person følgende: "Det værste var, at Pete bare bankede på døren for at fortælle dem, at plæneklipperen skulle repareres, og blev trukket ind i en trekant Han kunne ikke lide at afvise det, fordi han har brug for arbejdet."

"Plot twist. Pete kom kun forbi for at aflevere månedens faktura, men fulgte med, fordi de er hans bedste kunder," skrev en anden.

"Pete pløjer regelmæssigt hendes fure, passer hendes klematis og sprøjter hendes forhave," lød det fra en tredje.

"Når et mandligt og kvindeligt par bliver enige om en trekant, ville et af de første spørgsmål så ikke være: 'Hvilket køn bliver den tredje person?'," spurgte en fjerde.

Mange sagde også, at de troede, at mandens kone havde været i seng med gartneren i forvejen. Måske havde han passet mere end bare haven alligevel.