Jenni fik stjålet sin cykel - næste dag ser hun den i en annonce på Facebook og lægger en snedig plan

Foto: Privat

Jenny vandt over cykeltyven på hans egen banehalvdel. Hun lod som om, hun ville købe sin stjålede cykel tilbage af tyven – og så var hun ellers afsted.

30-årige Jenni Morton-Humphrey fik stjålet sin cykel i den engelske by Bristol. Men så lagde hun en plan, da hun så, at cykeltyven havde sat hendes cykel til salg på Facebook.

Det skriver Dailymail.

Læs også

Par vækker hel gade med lagengymnastik: Så overrasker naboen dem

Hendes dyre tyske racercykel var tilbage i hendes egne hænder allerede samme døgn, som den var stjålet. Jenni Morton-Humphrey arrangerede et møde med manden og lod som om, hun ville købe cyklen. Men så bad hun om at prøvekøre cyklen, og så var hun ellers skredet.

Kvinden havde på forhånd fortalt politiet om sine planer, efter hun var blevet bekymret for, om hendes cykel hurtigt vil blive solgt. Politiet advarede hende om det risikable i hendes planer. 

Foto: Jenni Morton-Humphrey / SWNS

Kvinden smed et billede af cyklen på en Facebook-gruppe for cyklister i Bristol, hvor hun spurgte, om nogen havde set hendes cykel, der var forsvundet efter nogen havde savet cykelkæden over. Og så var der bid.

En mand i gruppen havde set hendes blå racercykel på en online-liste over cykler til salg, skriver Dailymail.

Han tog kontakt til sælgeren og skrev så, fiks som han var, at hans søster var interesseret i at købe cyklen. 

Så blev der arrangeret et møde mellem ”søsteren” Jenni Morton-Humphrey og gutten, der havde sat cyklen til salg, på en af de farligste og mest kriminelle gader i hele England. Stapleton Road, Easton.

Foto: Jennis cykel i en annonce på Facebook

Da kvinden ser cyklen, da hun er på vej hen for at mødes med manden, lægger hun straks mærke til, at det er hendes. Tada! 

"Jeg lod som om, at jeg var interesseret i at købe den og stillede ligegyldige spørgsmål om cyklen. Jeg sagde, at sadlen sad for højt, og jeg spurgte, om jeg kunne få lov at prøvekøre den. Jeg sørgede for, at jeg ikke havde nogen ting på mig, bortset fra en pakke cigaretter og et sæt nøgler, som jeg gav til manden og bad ham om at holde, mens jeg var væk, fortæller Jenni Morton-Humphrey til Dailymail.

Og så var hun ellers væk. 

"Jeg så mig ikke tilbage. Min største bekymring var, at jeg var bekymret for, om jeg overhovedet vidste, hvor jeg var, og jeg kunne risikere at ende med at køre tilbage til det område, jeg kom fra," siger hun. 

Foto: Jenni Morton-Humphrey på cykeltur

Pludselig var der en, der råbte, at hun ikke kom tilbage, og tyven skrev straks til den mand, der havde udgivet sig for at være hendes søster på nettet.

Tyven skrev, at han skulle have sine 800 kroner, hvortil den solidariske ”falske broder” til kvinden skrev tilbage til manden, at han netop havde fået en lærestreg og smagt sin egen medicin. 

Som en appelsin i turbanen havde cykeltyvene gjort cyklen i stand over natten og sågar fixet forlygten.

Så kan de lære det. 

Læs også

Mikalas heltegerning kostede hende alvorlige forbrændinger på 60% af kroppen

 

 

Dagens Gossip