John hørte plaskende lyde fra badeværelset: Du gætter aldrig, hvad han fandt i toiletkummen

27/05/2023 11:15

Jesper Bengtson

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Manden tabte kæben, da han fandt ud af, hvad der forårsagede de plaskende lyde.

Mest læste i dag

En mand, der hørte plaskende lyde fra sit badeværelse, var forfærdet over det fund, han gjorde i sin toiletkumme.

Sådan skriver Mirror.

John på 58 år gjorde nemlig en skrækindjagende opdagelse, da et skræmmende dyr havde fundet en noget alternativ vej ind i hans hjem.

Lå og kiggede på ham

I kølvandet på at have hørt de foruroligende lyde gik han ud for at undersøge støjen, og her fik han sig noget af en overraskelse:

“Jeg havde lige hørt noget, der plaskede. Da jeg kiggede ned i toiletkummen, kiggede dette skræmmende krybdyr tilbage på mig”, lød det fra John efter episoden.

Han forsøgte at bruge et net til at fiske den nødstedte leguan ud af toiletkummen - men det lykkedes ikke at fange krybdyret i nettet.

I stedet tænkte han, at det var bedre at bruge sine hænder til at prøve at fjerne dyret. Til sidst tog han mod til sig og prøvede at få fat i det, men det lykkedes heller ikke:

“I løbet af den proces, hvor jeg oparbejdede mod til at prøve at få fat i dyret, kravlede det hele vejen ned i toilettet, og helt igennem røret. Jeg kunne ikke se noget af ​​ham”, fortalte John.

En tur i poolen

Så besluttede John sig for at ringe efter eksperter. Han satte en låge op, så leguanen ikke ville undslippe rummet eller gemme sig i resten af ​​huset, mens han talte i telefon.

Men da John kom tilbage til badeværelset, blev han forbløffet over at opdage, at dyret var kravlet ud af toiletkummen helt af ​​sig selv.

Dyret, som nu befandt sig bag toilettet, blev via et net transporteret udenfor, og her fik den sig en tur i poolen, inden den drog videre.

John, der har boet i Hollywood i over 30 år, er vant til leguaner - bare ikke på badeværelset:

“Jeg er vant til dem, men jeg er bare ikke vant til dem i min toiletkumme.”