Julemanden aflyser alt: Blev fanget i ledninger, da han ville lande

Foto: Twitter

Det er ikke kun kirker og butikker, der holder lukket mellem jul og nytår. Nu forlyder det også fra julemanden, at han får lidt svært ved at komme ud til alle børnene. I hvert fald har brandvæsnet i Sacremento, USA været ude på en redningsmission.

Lige nu forlyder det, at gudstjenester landet over må aflyses.

Som om det ikke var nok, så ser det også ud til, at Julemanden er kommet galt afsted. I hvert fald, hvis man skal tro videoen nedenunder, der er uploadet af Sacremento Brandvæsen i USA.

Heldigvis kunne brandvæsnet melde, at Julemanden ikke kom alvorligt tilskade efter hændelsen, der skete, da Julemanden kom flyvende i en motoriseret paraglider.

Se videoen her, artiklen fortsætter efter videoen.

Uheldigvis for Julemanden, kunne kan ikke helt styre sin paraglider. Derfor kom han i infight med en stor mængde elmaster og ledninger og måtte derfor have brandvæsnets hjælp til at komme fri.

Den bizarre hændelse skete den 21. december, men vi er ikke sikre på, at Julemanden tør begive sig ud på sit togt efter det voldsomme uheld, selv om branvæsnet siger, at Julemanden var fuld af godt humør, da de endelig fik ham skåret fri.

Andre uheld

Julemandens uheld er slet ikke det eneste uheld, som er sket i år. Dagens.dk har dækket flere underlige uheld, bl.a. fløj en dreng væk med en drage for en lille måneds tid siden:

Læs også

Skrækkelig ulykke: Dreng fløj afsted med drage og faldt 10 meter ned

I starten af året røg en dreng ud af en forlystelse i en forlystelsespark:

Læs også

Forfærdelig ulykke: 13-årig dreng flyver ud af forlystelse

På trods af ulykkerne håber vi alle får en god jul. Også dem, der må undvære Julemanden.