Kæmpe gevinst sendte Natalie på hospitalet

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Det er helt sikkert en dag, som parret aldrig glemmer.

De fleste der har været højgravid - eller været tæt på én der er - kan sikkert godt få tanken om, at et chok vil kunne starte fødslen. Det er Natalie Metcalf ikke et sekund i tvivl om, at det gjorde i hendes tilfælde.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

Natalie og hendes kæreste Andy ventede deres andet barn, da de vandt en million pund, i det britiske "EuroMillions UK Millionaire Maker" lotteri. Da parrets tal blev udtrukket fik Natalie et kæmpe chok og blev ovenud lykkelig. Den store begejstring blev dog hurtigt afløst af panik, da Natalie kort efter gik i fødsel hele fire uger for tidligt.

"Det var en underlig tid og helt tydeligt blev Poppy (parrets søn, red.) født for tidligt på grund af begejstringen over at vinde i lotteriet, så på den ene side er du virkelig begejstret over at have denne livsændrende mængde penge og på den anden side er du i panik, fordi du ved at der sker noget, som slet ikke skulle ske endnu," fortæller Natalie til britiske Mirror.

Måtte udskyde fejringen

Parret skulle netop til at åbne en champagne og snakke med en rådgiver fra lotteriet, da de pludselig måtte sætte det hele på hold. Natalie gik nemlig i fødsel og derfor missede de deres møde med rådgiver kl.10.00 og to timer senere bød de deres søn velkommen til verden.

Natalie kan huske, at jordemoderen måtte have undret sig. Hun husker nemlig at hun blev kørt afsted i en kørestol og jordemoderen holdt godt øje med hende, da Natalie pludselig udbrød:

"Jeg burde være hjemme og bruge en million."

Heldigvis gik alt godt og de to forældre er yderst taknemlig for den store gevinst - og ikke mindst de muligheder som den har givet dem.

Parret er i gang med at arrangere deres drømme-bryllup og samtidig nyder Natalie at kunne være hjemmegående med parrets to børn. Samtidig er de også gået i gang med at bygge det hus, som de altid har drømt om.

Læs også

Nybagt far blev nedstirret på restaurant af mystisk ægtepar: Kort efter lagde de en seddel i hans forrude

 

 

Dagens Gossip