Kæmpe kaos: Troede de stod i kø til vaccine, fik et chok da det blev deres tur

Foto: Xisco Navarro/SIPA/Ritzau Scanpix

Det var til stor overraskelse for den store menneskemængde, der troede, de stod i kø til en coronavaccination, da det viste sig at være noget helt andet.

Der er umiddelbart mange mennesker, der forbinder Home Park i Plymouth i England med fodbold, men det blev i januar i stedet hjem for et coronavaccinationscenter. 

Der har derfor været flere tusinder forbi fodboldstadionet for at få deres corona-stik.

Det skriver Plymouth Herald.

Læs også

Mor glemmer at kysse 2-årig søn farvel: Nu er hans reaktion gået viralt

Det var dog også ved Home Park, at der tidligere på ugen udspillede sig nogle forvirrende scener, da der opstod et decideret kø-kaos. 

Det skete i forbindelse med, at Plymouth Argyle åbnede for salget af sæsonkort. 

Det medførte, at mange vaccinationsmodtagere og Green Army-fans blev blandet. Det betød, at mange forgæves var endt med at stå i den forkerte kø. 

"Det var fire køer alle ved siden af hinanden. Det tog mig et stykke tid, før jeg opdagede, jeg var i kø til billetter. Der var ret travlt, og jeg endte med at stå i kø til Argyle-billetter ved et uheld," udtaler en mand, der befandt sig på stedet, da han skulle vaccineres. 

Det må dog siges at være særdeles ærgerligt for dem, der nåede helt frem i køen, før de opdagede, at de altså stod i en kø, som ikke var en kø til at få et corona-stik.

Men dette regulære kø-kaos har medført, at der er kommet lovning på, at man vil få skiltet, så man ikke oplever noget lignende igen. 

"Vaccinations-holdet arbejder sammen med Plymouth Argyle for at sikre, at der er klar skiltning for billetsalget, så der ikke opstår forvirring," kommer det fra Plymouth Universitetshospital, der er holdet, der står for coronavaccinationen ved Home Park.

Læs også

Gustav: Jeg tror aldrig, at jeg har haft så ondt i røven