Kæmpe ups: Politiet måtte lade flugtbillist slippe - Deres Tesla løb tør

Foto: Shutterstock.com

En politibetjent fra Californien var ifærd med en hæsblæsende politijagt, da batteriet på Teslaen pludselig begyndte at løbe tør.

Der er ingen tvivl om, at elbiler er fremtiden. De skulle være væsentligt bedre for klimaet, og så vil de for mange være langt mere økonomiske at køre rundt i end benzin- og eller dieselbiler.

Der er dog fortsat et stort problem med elbilerne, og det er, at de ikke har en særlig lang rækkevidde pr. opladning endnu. Der er ingen tvivl om, at det med årenes løb hele tiden vil blive forbedret, men i øjeblikket er det stadig et problem, især hvis man er politibetjent.

Læs også

11-årig kørte 322 km for at møde fremmed mand fra internettet

En betjent fra Californien i USA kørte rundt i stationens Tesla Model S, en model der ved økonomisk kørsel kan køre mellem 420 til 560 km pr. opladning, men når man kører hurtigt, så ryger antallet af kilometer hurtigt ned.

Det blev desværre tilfældet for en amerikanske betjent, da han var involveret i en politijagt.

Betjenten kørte rundt efter en kriminel, og betjenten var på et tidspunkt oppe på 193 kilometer i timen. Pludselig fik betjenten beskeden ‘Low Battery’ og så måtte jagten stoppe.

Mediet The Mercury News har hørt et lydklip fra politiradioen, hvor man hører betjent Jesse Hartman sige:

“Teslaens batteri er nede på 9 kilometer, så jeg mister måske bilen om lidt,” lyder det i politiradioen, inden betjenten fortsætter:

“Hvis andre har mulighed for det, må de gerne rykke ind i det første spot,” 

Jeg er nødt til at finde en ladestation

Derefter var der radiotavshed fra betjenten, inden han sendte atter en besked over radioen, hvor han uden tvivl må have haft utroligt røde kinder.

“Jeg er nødt til at finde en ladestation til Teslaen, så jeg kan kan komme tilbage til byen,”

En talsmand fra politiet ved navn Geneva Bosques fortæller til Mercury News, at betjenten overtog Teslaen fra en anden betjent, og her var den ikke blevet ladet op, hvilket den ellers skulle.

Det var derfor ikke Jesse Hartmans skyld, og talsmanden roser i stedet den uheldige betjent, der konstant holdt kollegerne opdaterede med Teslaen og flugtbilens status.

Politiet lykkedes dog ikke med at fange flugtbilisten.

Læs også

Vanvittigt: 8-årig dreng kørte 140 km/t på motorvejen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip