Vanvittigt: 8-årig dreng kørte 140 km/t på motorvejen

Foto: Shutterstock.com

En otte-årig dreng stjal sine forældres bil, hvorefter han gav sig ud på en hæsblæsende tur med høj fart. 140 km/t ramte drengen på den tyske motorvej, inden han blev utilpas.

Det er ikke en sjældenhed, at man i sin lokale avis kan læse om, at en lidt for dreng eller pige har lånt forældrenes bil uden deres viden, for derefter at køre en tur.

De unge i disse historier plejer dog som minimum at være konfirmeret, men det er der alligevel en del år til, før denne otte-årige dreng skal.

Det store britiske medie BBC skriver, at en blot otte-årig dreng fra Tyskland stjal sine forældres bil, og derefter begav sig ud på en hurtig køretur på den tyske motorvej.

Læs også

Teenager er i tæt kontakt med Peter Madsen: Vi elsker hinanden

Politiet fandt drengen tidligt onsdag morgen på A44-motorvejen med retningen mod Dortmund. Her holdt den lille dreng parkeret i nødsporet med advarselsblinkene tændt, og så havde han placeret advarselstrekanten bag ved bilen.

“Jeg ville bare køre en lille smule,” fortalte drengen til politiet, inden han brød ud i gråd.

Den høje fart gjorde ham utilpas

Det var drengens egen mor, der klokken 00:25 ringede til politiet og fortalte, at deres otte-årige søn var kørt væk i familiens VW Golf med automatgear fra deres bolig i byen Soest.

For drengen er det dog ikke uvant at sidde bag rattet i et køretøj, da han både har kørt biler på familiens private grund, og ofte sidder bag rattet i go-karts.

Det er dog noget helt andet at sidde bag rattet i en ægte bil på motorvejen, hvor hastighederne bliver væsentligt højere end i en go-kart. Det var netop også de høje hastigheder, der fik drengen til at holde ind i nødsporet, da han følte sig utilpas.

Det fortalte drengens mor til politiet klokken 01:15, da hun informerede politiet om, at hendes søn holdt i nødsporet på motorvejen.

Ingen personer kom til skade i forbindelse med kørslen, men mon ikke den otte-årige kan se frem til en omgang stuearrest?

Læs også

Mand holdt i nødsporet på motorvej: Spillede Pokemon GO på 8 telefoner

 

Dagens Gossip