Kærestepar gik tur med deres hund: Det endte med at koste hende livet

Foto: GoFundMe

Michael Close, fra Denver i USA, gik amok da Isabella Thallas og hendes kæreste Darian Simon, prøvede at få deres hund til at ‘skide’ ude foran hans hus.

Michael er anklaget for at have myrdet Isabella, blot to dage efter hendes 21 års fødselsdag.

Isabella og hendes kæreste, var ude at gå tur med deres hund, da de prøve at få den til at ‘træde af på naturens vegne’. Det var dog ude foran Michael Close hus.

Læs også

Eksperter melder ud: Disse fødevarer bør din hund aldrig spise

Det skulle Michael angiveligt have set, og have råbt ud af vinduet, da de sagde til hunden at nu skulle den ‘lave’, og sagde “Har i tænkt jer at træne den hund eller bare råbe af den?!”

Efter det skulle han have taget en AK-47, som han havde fra en ven som er højt rangeret i Denvers politi, og have skudt 24 skud imod kæresteparret.

Isabella blev ramt i baghovedet og døde på stedet.

Hendes kæreste blev ramt i benet og i numsen, men overlevede.

Hans forsvarer argumenterede for at han var uskyldig og hævdede, at han havde lidt et alvorligt psykisk sammenbrud på grund af at have været blevet misbrugt i sin barndom, gentagende jobtab og en kæreste der gik fra ham, men juryen var uenig.

"Vi har ventet to et halvt år på denne dag, og det, der skete derinde, gik bare forbi ... næsten lige så hurtigt, som min datter blev slagtet." Fortæller Isabellas mor, ifølge Mirror.

Læs også

Shakira risikerer op til 8 år i fængsel: Dommer beordrer retssag

 

Dagens Gossip