Kærlig mor død efter gruppevoldtægt

Foto: Privat

En 32-årig mor er blevet fundet død i sit hjem. Inden sin død var hun udsat for en gruppevoldtægt.

En kærlig mor har taget sit eget liv, efter at have kæmpet med at håndtere psykiske problemer som følge af at have været udsat for en brutal gruppevoldtægt.

Læs også

Brasiliansk corona-mutation fundet i Danmark

Den britiske kvinde ved navn Nicola McIntyre, led af psykiske problemer og oplevede flashbacks fra en forfærdelig gruppevoldtægt og at blive 'forrådt' af en tæt kollega, skriver News.com.au. 

Den 32-årige kvinde, der blev beskrevet som 'venlig, kærlig og sjov' af sine to søstre, blev fundet død i sit hjem den 29. august sidste år. 

"Hun lyste rummet op og elskede at grine. Ved familiesammenkomster vidste man altid, hvor hun var, da du altid kunne høre hende grine," sagde hendes søster, Sarah McIntyre, og fortsatte: 

"Hun var meget familieorienteret, og elskede børn og dyr. Ofte ville du finde hende på gulvet, hvor hun legede med børnene og familiens hunde." 

"Nicola var utrolig kreativ. Hun elskede at skrive historier og håndværk. Ofte lavede hun unikke, personlige gaver til familiemedlemmer." 

En efterforskning af kvindens død viser, at hun led af psykiske problemer, der begyndte i en alder af fire, hvor hendes forældre blev skilt, skriver The Sun. 

Ifølge hendes søster, var det noget, der 'ændrede hendes verden', da hendes forældre gik fra hinanden.

Foto: Privat

Efter at have forladt skolen i en alder af 16 år, for at komme i lære hos en frisør, havde hun en række vanskelige forhold fra en alder af 19 år. 

I retten blev det oplyst, at Nicola havde en søn, men at forholdet til faderen ikke fungerede. 

Nicola flyttede derfor ud af deres lejlighed og flyttede ind i en offentlig bolig. Senere flyttede hund ind i et nyt hus efter at have mødt sin seneste partner. 

Efter at have sikret sig et nyt arbejde, blev hun venner med en kollega, som hun mistænkte for a 'konspirere med' sin partner. I retten var der påstande om, at kollegaen senere indrømmede at have haft samleje med Nicolas partner. 

Omkring samme tid begyndte hun at opleve 'minder og flashbacks' fra en voldtægt, der involverede flere mænd.

Foto: Privat

"Jeg kunne se, at hun ændrede sig og blev dybt deprimeret," sagde hendes søster, Hayley Todd, i retten. 

"Hun fortalte mig, at hun fik hjælp fra flere velgørenhedsorganisationer inden for mental sundhed. Hun fortalte mig, at hun følte, at ingen hjalp, og at hun fejlede." 

I den sidste måned af sit liv, var Nicola både utilpas og bange for 'at hun ville blive skør', fortalte Hayley. 

Hun sagde også, at nedlukningen som følge af coronavirus også havde negativ indvirkning på hendes mentale helbred, mens vanskeligheder i hendes vennekreds 'fik hende til at føle sig mere ængstelig'.

Foto: Privat

Haylay sagde, at Nicola virkede 'rigtig glad' den 27. august, da de tre søstre talte sammen i tre timer via et videoopkald på WhatsApp. 

Opkaldt sluttede kl. 18, hvor hun aftalte, at hun skulle mødes med sin søster Sarah til aftensmad den følgende uge. 

"Jeg skrev 'Jeg elsker dig' til hende, og hun skrev det samme tilbage, og det var det sidste, jeg hørte fra hende," sagde Sarah.

Læs også

Notorisk seriemorder tilbringer sine sidste dage i voksenble

Desværre blev begge søstre informeret om Nicolas død i de tidlige timer den følgende morgen. Hun blev fundet i sit hjem, hvorefter hun blev kørt på hospitalet, hvor hun blev erklæret død. Ligsynsmand Rosemary Baxter konkluderede, at Nicola var død som følge af selvmord. 

 

Dagens Gossip