Kampsportsstjerne sigtet for drabsforsøg: 'Målet' var sigtet for overgreb på et barn

Cain Velasquez / Foto: Shutterstock

En verdenskendt MMA-kæmper er sigtet for forsøg på manddrab, efter han skød efter en bil med tre personer i.

En af verdens bedste MMA-udøvere, amerikanske Cain Velasquez, som er mexicansk statsborger, er blevet anholdt og sigtet for blandt andet forsøg på manddrab, efter han affyrede adskillige skud mod en bil.

Cain Velasquez kort efter anholdelsen / Foto: Politi

Det skriver flere udenlandske og danske medier.

Læs også

Eksperter: Dén her dag bør du slukke for varmen for at spare penge

Årsagen til den voldsomme handling fra den 39-årige tidligere sværvægtsmester var, at en mand angiveligt har udsat ét af stjernens mindreårige familiemedlemmer for et seksuelt overgreb. 

Det besluttede Velasquez sig for at hævne til trods for, at der ikke er faldet dom i sagen endnu, og han affyrede således adskillige skud mod en bil i San Jose i Californien, hvori den mistænkte, Harry Eugene Goularte, hans 63-årige stedfar og et tredje ældre familiemedlem sad. 

Skuddene ramte dog ikke Goularte, men derimod den 63-årige mand ved siden af, og kort efter kørte Velasquez sin bil ind i bilen med de to personer i høj fart. 

"39-årige Velasques affyrede et håndvåben flere gange ind i en bil, hvor Harry Goularte og to ældre familiemedlemmer befandt sig, og kørte efterfølgende sin bil ind i deres truck," har anklageren, Jeff Rosen, således udtalt i en pressemeddelelse, som fortsætter: 

"Goulartes mandlige familiemedlem blev ramt af skud én gang, men forventes at overleve. Den store tragedie er, at hr Velasquez valgte at tage loven i egen hånd, og dermed var til stor fare for offentligheden og alle i den anskudte bil. Denne voldelige handling giver kun anledning til yderligere smerte og lidelse for hans familie."

Harry Eugene Goularte / Foto: Politi

Goularte, som Velasquez forsøgte at ramme, blev ifølge Se og Hør få dage inden skudepisoden sigtet for børnemishandling, men senere løsladt. 

Det gjorde altså, at Velasquez mente, at han var nødt til at tage sagen i egen hånd, men fremfor at slå Goularte ihjel, så endte han selv i fængsel i 'Santa Clara County Jail' i Californien med adskillige sigtelser, herunder forsøg på manddrab, og Goulartes stedfar endte på hospitalet.

Velasquez har ikke mulighed for at blive løsladt mod kaution, og sagen forventes at fortsætte i dag, d. 9. marts.

Læs også

Undgå disse stregkoder når du handler ind: Så støtter du ikke Rusland

 

 

 

 

Dagens Gossip