Kendispar fejrer deres forlovelse med bizart 'ritual'

Foto: Instagram / @meganfox

Megan Fox og Machine Gun Kelly har offentliggjort på Instagram, at de er blevet forlovet, og samtidig afslører de deres bizarre fejring af forlovelsen.

Colson Baker, som rapperen Machine Gun Kelly (MGK) rigtigt hedder, har været sammen med skuespilleren, Megan Fox, i halvanden års tid, og de to har således netop offentliggjort, at de skal giftes. Det skriver Unilad

31-årige MGK og 35-årige Fox mødte hinanden, da de begge var med i filmen 'Midnight in the Switchgrass', selvom de ifølge Unilad har udtalt, at de egenlig først mødtes til en fest i Los Angeles, som ingen af dem dog kan huske.

Læs også

Stor overraskelse i 'Løvens Hule'

Den manglende hukommelse kan måske forklares ved påvirkning af alkohol og/eller stoffer, da de to, siden de fandt sammen, i den grad har trukket overskrifter med det ene vilde 'eventyr' efter det andet. 

Om det er med billedet af Fox, som holder en pistol mod MGKs ædlere dele, deres interview hvori de fortæller, at de var taget til Costa Rica for at prøve et narkotisk stof, eller det faktum at MGK har et lille hætteglas med Fox' blod i hængende om halsen, så har de to i den grad været gode til at få opmærksomhed, og de fortsætter den 'gode' stime.

Foto: Instagram / @britishGQ

Således har Fox i et opslag på Instagram afsløret, at MGK endelig stilte det store spørgsmål, som hun selvfølgelig svarede 'ja' til, og de fejrede det naturligvis ved, at de "drak hinandens blod". 

Fox delte afsløringen på Instagram med en video, hvor man ser den 31-årige rapper falde på knæ og fri til sin lidt ældre kæreste - nu forlovede - hvorefter de forsegler forlovelsen med et kys. 

Til videoen skrev hun: "I juli 2020 sad vi under dette banyantræ. Vi bad om magi. Vi var uvidende om den smerte, vi sammen skulle gennemgå i en så kort og rastløs periode. Uvidende om det arbejde og de ofre, som forholdet ville kræve fra os begge, men forblændet af kærligheden. Og karmaen."

Foto: Instagram / @meganfox

Opslaget fortsætter: "På en eller anden måde står vi halvanden år senere, og har gået gennem helvede sammen, og har grinet mere end jeg nogensinde troede var muligt, og så spurgte han mig, om jeg ville gifte mig med ham. Og ligesom i alle livstider før denne og som i alle livstider, som vil følge, sagde jeg ja."

Opslaget virker altså umiddelbart romantisk og uskyldigt, men det er afslutningen, som har forvirret og nærmest forskrækket flere af skuespillerindes følgere. Hun skrev nemlig: "....og så drak vi hinandens blod."

Om afslutningen er ment symbolsk eller som en form for joke, eller om parret rent faktisk drak hinandens blod er usikkert, men Fox' følgere blev i hvert fald chokerede, og en skrev således: "Hvad fanden læste jeg lige?" i kommentarfeltet, mens en anden blot skrev: "Vent hvad?". 

En tredje skrev: "De havde mig indtil slutningen," hvortil en bruger svarede: "Jeps, ulækkert."

Videoen er indtil videre blevet set mere end 22 millioner gange, og opslaget har fået næsten 50.000 kommentarer, som alle primært entenl lykønsker parret eller stiller spørgsmålstegn ved afslutningen af opslaget.

Læs også

Disney har ændret ikonisk 'Star Wars'-navn i frygt for racismeanklager

 

 

 

Dagens Gossip