Kevin kørte galt på sin motorcykel: Filmede sit sidste farvel

Foto: Privat

Kevin var sikker på, at hans dage var talte, og derfor indspillede han en afskedsvideo til sine elskede.

Amerikanske Kevin Diepenbrock vidste, at han var kommet rigtig galt afsted, da han og vennen Phillip Polito kørte galt på deres motorcykler i grænselandet mellem Tennessee og North Carolina. Hans ven døde i det voldsomme styrt, og Kevin Diepenbrock lå selv ubevægelig på jorden med blodet silende fra kroppen.

Læs også

Far finder sin datter letpåklædt ved siden af en fremmed mand - alle kan lære noget af hans reaktion

Ulykken skete, da Kevin Diepenbrock kørte op bag i sin vens motorcykel, fordi 29-årige Phillip Polito pludselig bremsede. De blev begge slynget ud over en skrænt og ind i skoven, hvor ingen kunne finde dem. 

I en rørende video, som gik viralt, siger Kevin Diepenbrock farvel til sine nærmeste med sin mobiltelefon. Han kan ikke ringe til alarmcentralen, fordi der ikke er noget signal på hans telefon. I stedet forbereder han sig på døden og filmer sine sidste ord, mens insekter og mus kravler rundt på hans hårdt sårede krop.

I optagelsen siger han igen og igen, at han elsker sine kære, og han undskylder for at have været dum. Imens kan man høre biler og motorcykler i nærheden, men Kevin Diepenbrock har ikke en chance for at gøre opmærksom på sig selv. Hans lunger er punkterede, hans ribben er knuste, og han har brud på rygsøjlen.

Da den 41-årige amerikaner havde ligget på skovbunden i 27 timer, skete miraklet. Et par hørte hans råb om hjælp fra siden af vejen, og han blev bragt til hospitalet i helikopter.

Se hele den rørende optagelse herunder. 

 

Læs også

Derfor skal du altid lægge en mønt i fryseren, når du tager hjemmefra