Kim Kardashian fortæller: “Indeni dør jeg”

Nicolai Steinicke

60 uger siden

|

26/05/2023
Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kim Kardashian var ærlig om sin tumulte skilsmisse fra Kanye West i det seneste afsnit af The Kardashians.

Dagens topnyheder

Reality-stjernen holdt ikke noget tilbage i sæson tre-premieren, som faldt i aftes (25. maj).

Mens en følelsesladet Kim søger trøst hos mor-bjørnen Kris Jenner, afslører hun, hvordan hendes eks uberegnelige adfærd har skadet hendes velbefindende.

"Jeg brugte hele min formiddag på at få et angstanfald, jeg følte, at jeg bare ikke kunne trække vejret hele dagen. Du ved, når du bare er på randen af ​​tårer... sådan havde jeg det hele dagen," siger hun til Kris.

"Han har opdigtet den mest vanvittige fortælling om dig og båndet, og vi forbliver tavse, vi forbliver tavse gennem alle løgne," tilføjer hun.

Moren til fire delte, hvordan Ye konstant underminerer Kim ved at bringe sit berygtede sexbånd fra 2007 op med Ray J, hvortil hun indrømmer, at "alle hans skænderier vil være langt mere skadelige for børnene en dag end mit bånd".

Men hun sagde, at det er svært, når hendes fire børn har sådan en tilknytning til deres far.

"Jeg sætter mig ind i bilen, og hver dag vil børnene sprænge fars musik, og jeg siger: 'Han er den bedste!' Jeg tager den på, og vi synger med, og indeni dør jeg, fordi jeg vil være hans største cheerleader for dem for evigt, og en dag, når de selv kan se, vil jeg svare, hvad de vil have mig til. meget,« siger hun.

I september skabte West overskrifter for sin eksplosive tirade mod Kim og sagde, at han ville have deres børn til at blive uddannet på hans eget Donda Academy for at forhindre dem i at lave 'sex-bånd'.

West tilføjede: "Fortæl dine Clinton-venner om at komme og hente mig. Jeg er her."

Rapperen lancerede en række angreb på Kims tidligere kæreste, Pete Davidson, inklusive udgivelsen af ​​hans sang 'Eazy' med The Game, som skildrede komikeren i tegneserieform, der blev bortført og smidt bag på en motorcykel.

Davidson bliver derefter begravet med kun hovedet stik ud, da Ye ses kaste rosenplanter over toppen, med blomster, der vokser ud af den 29-åriges hoved.