Knap 200 har klaget til tv-kanal over, at to mænd danser sammen i Vild med Dans

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Det trak overskrifter og skabte historie, da to mænd for første gang skulle danse sammen i det populære danseprogram. Mange var dog utilfredse, og tv-kanalen har modtaget knap 200 klager.

Det skabte store overskrifter, da Tv2 offentliggjorde navnene på de dansepar, der skulle udgøre Vild med Dans i år. Blandt deltagerne var fordelingen nemlig ikke længere 50/50 mellem kønnene, men i stedet en lille overvægt hos mændene.

Det skyldes, at Tv2 for første gang nogensinde valgte at lade to mænd danse med hinanden i form af skuespilleren Jakob Fauerby og danseren Silas Holst.

Det er dog ikke kun i Danmark, at man har skabt historie ved at lade to mænd danse med hinanden i den bedste sendetid. Også i England har man i denne sæson af den britiske pendant til Vild med Dans ‘Strictly Come Dancing’ valgt at lade to mænd danse sammen.

Læs også

Vild med Dans efter chok-exit: Han kommer ikke i finalen

Mens Tv2 og ikke mindst Jakob Fauerby og Silas Holst er blevet hyldet i Danmark, så har det samme ikke været tilfældet i England.

Her skulle de to professionelle dansere Johannes Radebe og Graziano Di Prima danse med hinanden, og selvom det ikke skal være en fast del af danseprogrammet, men blot dansede en enkelt dans sammen, så har det fået mange til at klage over programmet. Det skriver The Guardian.

Vil stoppe med at se programmet

Tv-stationen BBC der sender underholdningsprogrammet, har modtaget 189 klager fra folk, der fandt det stødende, at de skulle se på to mænd, der dansede sammen på tv.

Blandt klagerne lød det blandt andet, at folk var blevet stødt så meget, at de ville stoppe med at se programmet, og at det ikke hører sig til, at to mænd danser sammen på tv.

Tv-stationen ryster dog ikke en finke af panden over de knap 200 klager, og de fortæller, at dans ikke har noget med køn at gøre.

På Instagram har den ene danser, Johannes Radebe lagt et foto op, hvor han står sammen med den anden mandlige danser, Graziano Di Prima. Til opslaget har danseren skrevet, at kærlighed ikke har nogen grænser.

 

De britiske tv-seere der har klaget over de to mandlige dansere i den engelske udgave, ville nok blive rystet, hvis de så programmet i Danmark. For mens de to danskere i det engelske program kun skulle danse en enkelt dans i et enkelt program, så har Jakob Fauerby og Silas Holst danset flere danse i samtlige programmer.

Derudover så er de af bookmakerne store favoritter til at gå hele vejen, og dermed skrive en endnu større historie.

Læs også

DMI: Først her risikerer vi at få sne

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip