Kørelærer: Tryk speederen i bund til du ikke hører flere bump

Foto: Privat

En norsk kørelærer blev ikke modtaget populært, da han lagde en video ud af cyklister.

"Denne situation kræver, at du som bilist tager venstre hånd af rattet, holder den over øjnene og træder speederen i bund, til du ikke længere kan høre bump og skrig. Dermed er problemet løst, og dagen bliver bedre."

Læs også

Peter Ingemann lover at sove med den under hovedpuden: “Den er jo immervæk 50.001 kroner værd”

Sådan lød kommentaren fra en norsk kørelærer - Marius Gudmundsruds - under en kammerats video.

Den fik uanede konsekvenser, skriver VG.  

Kommentaren kom efter, at video af en lokal cykelklub, der blokerede hele vejen for medtrafikanter, blev delt på Facebook. Det førte til en hel del debat, hvor mange mente, at kørelæreren var gået over stregen.

"Man siger, at al PR er god PR, men jeg er ikke så sikker i dette tilfælde. Havde jeg tænkt mig om i fem sekunder, så havde jeg ikke gjort det. Selvfølgelig angrer jeg. Jeg kunne ikke have dette job, hvis jeg mente det," siger han.

Han tilføjer, at der selvfølgelig er tale om humor, der nok strider imod politisk korrekthed, men som bunder i, at cyklister på vejbanen er noget, der ofte vækker stærke følelser.

Kammeraten Thomas Sjevik, der optog videoen, skønner, at han lå bag cyklisterne i 10-15 minutter, før han kunne dreje fra. Han kom aldrig forbi dem.

Cykelklubben lægger sig fladt ned. Omkring 125 deltagere i cykelløbet blev diskvalificeret på baggrund af episoden.

"Vi må sætte foden ned og få dem til at vågne. Her må man tage hensyn og sætte sikkerheden i fokus," siger cykelklubbens arrangør Hans-Petter Trondsen.

Læs også

Debatten raser: Nu blander Mette Frederiksen sig

 

 

Dagens Gossip