Kommer med afsløring: Blev seksuelt misbrugt af X Factor-medarbejder

Foto: Sandra Rowse/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Hun formåede at kæmpe sig hele vejen til semifinalen, men glæden over at være kommet så langt, endte med at være ikke-eksisterende, da det i stedet blev overskygget af en traumatisk oplevelse.

Den 35-årige Katie Waissel, som uhyre mange mennesker fulgte tæt, da hun begav sig ud på sin "X Factor"-rejse tilbage i 2010, hvor hun såmænd endte med at kæmpe sig hele vejen til semifinalen, har dog nu været ude at fortælle om et arbejdsrelateret møde, som i stedet endte med at blive et sandt mareridt.

Katie, der fik lov til at opleve berømmelsens sus, tog ud i verden for at udleve sin drøm som musiker. Det var såmænd også i forbindelse med musikken, at hun var blevet inviteret til et møde, hvilket fandt sted i Amerika. Luksushotellet, hvor mødet fandt sted, endte i stedet med at tage en forfærdelig drejning for Katie. 

Katie fortæller nu for første gang om det levende mareridt til  The Sun

Læs også

Mand anholdt: Inficerede bevidst 22 personer med coronavirus

"Jeg kan stadig lugte ham. Jeg var paralyseret i en choktilstand. Alt, jeg kunne tænke, var: ”Hvordan kommer jeg ud af det her rum?”"

Waissel fortalte herefter, at overgrebsmanden skulle have været en medarbejder i "X Factor"-holdet. Hun fortæller dog efterfølgende, at overgrebet fandt sted nogle år efter, at hun var med i sangkonkurrencen. 

Hun fortæller efterfølgende, at manden, der forgreb sig på hende, var en del af "X Factor"-crewet. 

"Jeg var et offer, men jeg lod ikke mig selv anerkende, hvor frygteligt det havde været," kommer det fra Katie, hvorefter hun tilføjer: 

"Jeg har aldrig fortalt om det af frygt for, at jeg ville blive udelukket og aldrig få arbejde igen."

Det hele har været meget hårdt for Katie. Det er først nu - mere end 11 år siden - hun føler sig "modig" nok til stå frem. Hun har derfor måtte bære denne byrde selv i uhyre mange år. 

SYCOtv, der er ejet af Simon Cowell, og som også står bag "X Factor"-produktionerne, har dog gennem længere tid haft kendskab til Waissels beskyldninger.

Det medførte, at man igangsatte en intern undersøgelse. 

Katie, som dengang var gravid, valgte ikke at gå videre med sagen, da hun ikke ville kunne have klaret presset, der ville følge med at føre sagen, og da der ikke skete mere, udviklede sagen sig heller ikke.

"X Factor", som skulle være en fantastisk oplevelse, ser Katie nu tilbage på med stor fortrydelse. 

"Jeg var så opsat på at få succes, og det valgte denne mand at udnytte," kommer det fra Katie, før hun slår fast:

"Kunne jeg gå tilbage i tiden, ville jeg aldrig havde været med."

Læs også

Gift mand forgiftede sin gravide elskerinde for at få hende til at abortere

 

Dagens Gossip