Kone skyller mands penis og testikler ud i toilettet efter beskyldninger om affære

Foto: Shutterstock (modelfoto)

En indisk kvinde beskyldes for at have skåret penis og testikler af sin mand, efter hun anklagede ham for at have en affære uden for sit ægteskab.

Den indiske kvinde Sukhwant Kaur skulle have skåret sin mands penis og testikler af, efter hun havde beskyldt ham for at være hende utro.

Sukhwant Kaur skulle have ventet til ægtemanden Azad Singh var faldet i søvn. Herefter skulle hun have banket ham til bevidstløshed med en jernstang og skåret hans kønsdele af med en kniv i Joginder Nagar i det nordlige Indien.

Det skriver britiske Metro.

Læs også

Reddere parkerede foran hus efter alarmopkald - kom ud til chokerende besked i forruden på ambulancen

Efterfølgende skulle den hævnlystne kone have skyllet Azad Singhs afskårne kønsorganer ud i toilettet, før han blev bragt på hospitalet i al hast.

- Kvinden slog først sin mand med en stang, mens han lå og sov, hvilket gjorde ham bevidstløs. Derefter kappede hun hans kønsdele af med en kniv og smed dem i toilettet, siger Satinder Kumar fra det lokale politi.

Det brutale overfald fandt ifølge efterforskerne sted i parrets hjem. På grund af den voldsomme blødning skulle Azad Singh være i kritisk tilstand på hospitalet.

Læs også

Far afleverede 1-årig hos dagplejemor: Pludselig ringede hun og bad ham komme og se, hvad hun havde gjort

Azad Singhs far har indgivet en klage i forbindelse med den voldsomme sag, som politiet i øjeblikket er ved at efterforske nærmere.

En anden indisk mand fra byen Kattipuram kom også rigtig galt afsted, da hans kone i oktober sidste år fandt ud af, at han skulle giftes med en anden kvinde.

Den 26-årige mand fik nemlig også kappet sin penis af, da han mødtes med sin 30-årige elsker for sidste gang, inden han skulle giftes med en kvinde, som hans forældre havde valgt til ham.

Det lykkedes dog lægerne at sætte den unge mands penis på igen under en vellykket operation.

Frederik ville sende blomster til kæresten: Da hun læste kortet, opdagede hun den utilgivelige fejl

 

Dagens Gossip