Far afleverede 1-årig hos dagplejemor: Pludselig ringede hun og bad ham komme og se, hvad hun havde gjort

Der ventede faderen et frygteligt syn, da han kom tilbage til dagplejemoderens hus.

En russisk dagplejemor bosat i USA hængte en 1-årig dreng i sin kælder i et par strømpebukser, efter at hans far var gået. Hun kan ikke forklare hvorfor.

43-årige Nataliia Kari fra Minneapolis i USA hævder, at hun ikke kan huske, hvordan en 16 måneder gammel dreng endte med at hænge fra halsen i en hjemmelavet løkke af et par strømpebukser i hendes kælder.

Ikke desto mindre er hun netop blevet kendt skyldig i drabsforsøg og afventer nu sin straf. Det skriver britiske Metro

Ifølge et amerikansk lokalmedie var det faderen til den lille dreng, der fandt sønnen hængende i kælderen tilbage i november 2016.

Dagplejemoderen ringede til ham, efter at han var gået og bad ham om at komme tilbage og se, hvad hun havde gjort. Han blev forfærdet over det mareridtsagtige syn i kvindens kælder. Drengen hang fra en hjemmelavet løkke og lavede 'kværkelyde'.

Nataliia Kari. Foto: Hennepin County Sheriff’s Office

Nataliia Kari. Foto: Hennepin County Sheriff’s Office

Nataliia Kari forklarede ham, at det var slået klik for hende, da drengen blev afleveret hos hende. 

Faderen fik øjeblikkeligt hevet sin søn ned fra løkken, hvorefter Nataliia Kari flygtede fra stedet i en varevogn. Hun endte med at køre galt, da hun bragede ind i en anden bil og kørte føreren af bilen over. 

Hun fortsatte sin vanvidskørsel og kørte en cyklist ned, inden hun besluttede at forsøge selvmord ved at kaste sig ud fra en motorvejsbro. Forbipasserende fik dog standset hende i sidste øjeblik. 

Læs også

Frederikke advarer andre hundeejere: Dyrlægen havde alvorlig besked, efter et kig i hundens mund

Den lille dreng, billisten og cyklisten overlevede alle.

43-årige Nataliia Kari kendte sig skyldig i alle anklager i retten, selvom hun også forklarede, at hun ikke kan huske, hvad hun gjorde den dag, og at hun kæmper med psykisk sygdom.

Hun afventer nu sin straf.

Mand vil overraske kæreste med koncert af hendes yndlingsband: Fik et chok, da han så billetterne

 

Dagens Gossip