Kongehusekspert har mistet troen: Derfor går de fra hinanden

Foto: Fd/©francis Dias/Ritzau Scanpix.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Harry og Meghan Markle har været et varmt samtaleemne, og det er ikke alle ord, der er lige søde.

Det er ikke længere nogen hemmelighed, at det ikke er alle, der har lige store forhåbninger om, at Meghan Markle og Harrys ægteskab kommer til at holde.

Det forventer heller ikke Lady Colin Campbell, som blandt andet har skrevet bogen "Meghan & Harry: The Real Story", hvilket kom til udtryk, da hun snakkede med PageSix.

Læs også

Skyldig i drabet på George Floyd: Skrift på hånden vækker opsigt

Hun forventer ikke, det kommer til at holde, da hun derimod forventer, at det kommer til at briste. 

"Hende og Harry holder ikke. Det sekundt hun blev den royale hertuginde af Sussex, var det af med alles hoveder, lyder den hårde dom fra Campbell, der blandt andet har skrevet bogen "Meghan & Harry: The Real Story". 

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Meghan Markle har været i mediernes søgelys i meget lang tid. Hun følte til sidst, at det blev for meget, og det blev startskuddet til den juridiske dyst, som hun har kæmpet mod Associated Newspapers. 

Markle mener, at tabloidaviserne har overskredet privatlivets grænser. 

Colin Campbell tager dog bladet for munden og skærer helt ind til benet. 

"Hun har fuldstændig mistet forbindelsen til virkeligheden. Hun har fråde ved munden, når mit navn bliver nævnt, men der er intet, hun kan gøre, for jeg laver ingen juridiske fejl," kommer det fra kongehuseksperten. 

Hun fortæller herefter, at Meghan Markle er hadet i hele det britiske Commonwealth. Det tog såmænd blot til i styrke efter det kontroversielle interview. 

"Hun kunne ikke holde munden lukket. Harry gik med på det, fordi han vidste, at der var nogle udsagn, der ikke kunne bekræftes i virkeligheden. Han var ikke glad for det, fordi han vidste, at det ikke var sandheden. De var ikke allerede gidt tre dage før det store bryllup. Der er forskel på fakta og fiktion."

Campbell kommenterer slutteligt på Harrys chancer for at vende tilbage til normalen, skulle parret ende med at forlade hinanden. Hun er overbevist om, at han ikke har en jordisk chance. 

"Uanset hvor uenige de er, så håndterer Kronen situationen. De venter, indtil der er styr på det. Lige nu er det værdighed og høflighed, der styrer det hele. Hun har valgt Amerika, en fælles ejendom og har to børn. Hun har ham. Det er svært for ham at slippe ud. Han er fanget."

Læs også

Mette Frederiksen kommer med sit bud: Her vil mundbind være fortid

 

Dagens Gossip