Kort efter sejr over Heard: Johnny Depp deler stor nyhed

Foto: Shutterstock

Johnny Depp kan tilsyneladende meget mere end 'bare' spille skuespil.

Johnny Depp har gennem tiden været kendt for et hav af ikoniske og verdenskendte roller såsom 'Willy Wonka' i 'Charlie og chokoladefabrikken', 'Captain Jack Sparrow' i 'Pirates of the Carribean' og 'Hattemageren' i 'Alice i eventyrland'. 

Senest har han dog mest været i mediernes søgelys på grund af den omdiskuterede sag om bagvaskelse og vold, som han de sidste seks uger har kæmpet mod hans ekskone Amber Heard om at vinde.

Læs også

Johnny Depp vinder sag mod Amber Heard

Sagen blev afgjort for et par uger siden, og her blev det slået fast, at Depp intet har gjort, og at Heard skal betale en erstatning på $15 millioner (105 millioner kroner) til sin eksmand for at have ødelagt hans karriere delvist og kostet ham store filmroller.

Allerede den dag, hvor sagen blev afgjort, stod Depp på scenen i Storbritannien og fyrede den af som guitarist, og nu har han afsløret, at vi snart kommer til at høre meget mere til den side af ham. 

Ifølge Ladbible har han nemlig afsløret, at han i samarbejde med den britiske guitarist, Jeff Beck, snart udgiver albummet '18'. 

Albummet består af 13 numre, som udkommer d. 15. juli. 

Man vil blandt andet kunne høre duoens covernumre af sange fra bands som 'The Beach Boys' og 'Velvet Underground', ligesom Depp selv har komponeret to af sangene på albummet. 

Den verdenskendte skuespiller - og guitarist - afslørede allerede albummet d. 2. juni, da han fra scenen i selskab med Beck udtalte: "Jeg mødte denne fyr for fem år siden, og vi er ikke stoppet med at grine siden."

Han fortsatte: "Vi har faktisk lavet et album. [...] Det kommer ud i juli," og nu er datoen altså blevet bekræftet. 

"Det er en ekstraordinær ære at spille og skrive musik med Jeff, én af de ægte store og én, som jeg nu er så priviligeret at kunne kalde min bror," har Depp udtalt i en udtalelse, hvor datoen også blev afsløret. 

Albummet har været undervejs siden 2019.

Læs også

Johnny Depp kommer til Danmark – her kan du møde det legendariske sex-ikon

 

 

Dagens Gossip