Kreativ studerende ville undgå at betale husleje, så han kom op med en genial løsning

Privat

Den unge studerende kom på en genial løsning, da han ikke længere ville betale husleje.

Her er lidt inspiration til de danske boligdesperate studerende, som i rådvildhed rask væk kaster op mod 6.000 kroner efter 10 kvadratmeter i København.

Joel Weber har bygget sin egen mobile bolig for at undgå en skyhøje husleje, skriver Metro.

Læs også

Mor og handicappet søn tog i Disneyland: I bilens forrude ventede en ubehagelig besked

Den 25-årige studerende læser på et universitet i staten Texas i USA, og pengene, som han sparer på husleje, bruger han i stedet på at betale for sin skolegang - der jo som bekendt koster en del over there

Weber har brugt et år på at bygge sit imponerende hjem, og det har kostet ham godt 130.000 kroner. Men det smarte er, at han kan sælge det rullende hus, når han engang skal videre til noget større.

Den hjemmebyggede trailer er kun omkring 13 kvadratmeter, men som det ses i galleriet herunder, er den nærmest luksuriøst indrettet med el, bad og køkken.

Joel Weber har fortalt til det amerikanske medie ABC News, at han selv har designet og bygget boligen, men at han har fået hjælp fra en frivillig tømrer og elektriker.

Nu, hvor han ikke behøver bekymre sig om husleje længere, tager han altid mindre for at arbejde for folk i lokalsamfundet, som er hans studiejob. Han ernærer sig blandt andet ved at passe børn og lave havearbejde.

"Det handler om at kunne give tilbage til folk i mit nærområde," siger han.

Privat

Privat

Privat

Privat

Læs også

Tandlæge bad forældre vente udenfor: Fik et chok da de hørte datteren skrige og åbnede døren

 

Dagens Gossip