Kropsdel fra savnet millionær fundet

Foto: Facebook

En kropsdel fra en forsvundet millionær er skyllet op på en strand, flere måneder efter, at hun forsvandt.

Politiet har fået stort gennembrud i sagen om den forsvundne millionær og påståede svindler fra Sydney, hvis fod er skyllet op på en strand flere måneder efter, at hun forsvandt. Dog er der stadig mange nøgleoplysninger, der mangler.

Læs også

Gravid i 16 år af sit liv

Kropsdelen fra den påståede svindler Melissa Caddick blev fundet mere end 400 kilometer fra hendes hjem. Det sker flere måneder efter, at hun forsvandt fra sit hjem, skriver News.com.au. 

Hendes fod er nu fundet, men hvad der skete, efter at hun forlod sit hjem i Dover Heights, og tilmed hvordan hun forlod hjemmet, er fortsat et mysterium.

Foto: Facebook

Sidste år kunne Melissa Caddicks teenagesøn fortælle politiet, at han hørte hoveddøren til familiens hjem blive smækket ca. kl. 05.30 den 12. november, og at han ikke havde set sin mor siden. 

Man mente, at hun var løbet en tur, men det lokale politi har bekræftet, at der ingen beviser er for, at den 49-årige kvinde rent faktisk forlod hjemmet på den dag og på det tidspunkt. 

Sikkerhedskameraet foran hendes milliondyre hjem virkede ikke, og til trods for, at politiet har brugt et utal af timer på at gennemse optagelserne fra øvrige kameraer, bliver hendes sidste bevægelser ved med at forvirre politiet.

Foto: Facebook

Der er ingen mistanke om, at hverken hendes søn eller mand er indblandet i hverken hendes påståede svindel, eller i hendes forsvinden og død. 

På et pressemøde fredag, forklarede assisterende kommissær Michael Willing, at hvordan Melissa Caddick endte i vandet 'fortsat er et mysterium', og at der ikke er nogen, der har anmeldt, at de har set forretningskvinden. Det er også uklart, hvor længe hendes krop havde været i vandet.

Foto: Facebook

Michael Willing sagde ligeledes, at sagen endnu ikke er lukket. Desuden vil politiet ikke udelukke, at noget kriminelt er foregået, om end den mere sandsynlige mulighed er, at Melissa Caddick har taget sit eget liv. 

"Vi har haft et åbent sind hele vejen igennem, men i betragtning af det faktum, at hun efterlod sig sine personlige ejendele i huset, har vi altid overvejet den mulighed, at hun måske har taget sit eget liv," sagde Michael Willing.

Læs også

Syngende stewardesse om corona-år: 'Jeg kunne græde'

Efterforskere vil nu foretage flere eftersøgninger i det område, hvor foden blev fundet, i et forsøg på at finde resten af Melissa Caddicks krop. 

 

Dagens Gossip