Kundens kort bliver afvist: Så tager vippetekniker drastisk middel i brug

Foto: Privat

Vippetekniker tog drastisk middel i brug, da hendes kunde ikke kunne betale for sine nye øjenvipper.

En kvinde, der på det sociale medie TikTok går under navnet @lashesbyleenax, har delt en video af sig selv, hvor hun tilsyneladende klipper en kundes øjenvipper af med en saks, fordi hendes kort er blevet afvist.

I beskrivelsen af videoen har hun valgt at holde det kort. Her har hun nemlig blot skrevet '#worstclient'. I kommentarfeltet er det dog ikke alle, der er helt enige med, at det var den rette måde at behandle hendes kunde på.

Læs også

Nu melder Søren Brostrøm ud

Som sagt viser videoen, at hun efterfølgende beslutter sig for at klippe kundens øjenvipper af. Det er dog ikke blot de nye eyelash extensions, hun har fået påsat, der bliver klippet af, men også hendes naturlige øjenvipper. 

Ifølge The Sun har det dog ikke været muligt at verificere, hvorvidt kvinden rent faktisk har klippet øjenvipperne af en kunde, eller om videoen blot er en prank. 

@lashesbyleenax

& I ooop #foryou #lashtech #lashhorror #worstclient #lashbusiness #lashextensions #fyp

♬ Oh No - Kreepa
& I ooop #foryou #lashtech #lashhorror #worstclient #lashbusiness #lashextensions #fyp

Under alle omstændigheder er videoen dog gået viralt. På ganske kort tid har den nemlig fået mere end en million visninger. I kommentarfeltet har flere brugere givet udtryk for, at de ikke kan tro deres egne øjne.

Der er rigtig mange, der er chokerede over, at hun besluttede sig for at klippe hendes øjenvipper af – selv hvis der blot er tale om en prank, som 'kunden' måske har været en del af. 

"På ingen måde du lige klippede hendes naturlige vipper af. Hvad," skriver en bruger, mens en anden skriver: "Nej. Klipper du mine rigtige vipper af, så klipper jeg noget af dit af." 

Der er flere, der har givet udtryk for, at de mener, at hendes valg om at klippe kundens øjenvipper af var unødvendigt hård. 

"Wow, kommer aldrig hos dig. Det er så trist. Hun kunne været gået ud og hente kontanter, mens du havde en af hendes ejendele," skriver en uforstående bruger. 

"Afvist betyder ikke, at hun ikke havde pengene," skriver en anden bruger, mens en tredje skriver: "Jeg forstår, at kortet blev afvist... men kom nu." 

En bruger har endda givet udtryk for, at hun blev berørt af at se videoen.  

"Omg, jeg hulker faktisk ved at se dette," skriver hun. 

Der er dog delte meninger om, hvorvidt det var okay, at hun besluttede sig for at klippe hendes øjenvipper af. Langt de fleste udtrykte, at de syntes, at det var langt over stregen, mens få andre mente, at det er okay.

"Jeg havde gjort det samme," skriver en bruger.

Læs også

Tillæg på 30.000 kroner: Nu bliver det dyrere for disse bilister

 

 

Dagens Gossip