Kunne 'mærke' sin tvillingebror dø

Foto: Privat

En mand fik en forfærdelig følelse af, at hans bror var død, blot få dage efter, at han var forsvundet.

33-årige Ricky Wellington fra Romford forlod sit hjem den 22. januar i år, for at gå en tur.

Læs også

Læger sagde det var forstoppelse – Var sjælden form for kræft

Da han ikke kom hjem, blev han af hans bekymrede familie meldt forsvundet. En eftersøgning bestående af politibetjente fra Metropolitan Police og lokale borgere blev derfor iværksat. 

Hans tvillingebror, Dean, har efterfølgende fortalt, at han fik en forfærdelig følelse af, at hans bror var død, blot få dage efter, at han forsvandt. Det skriver Daily Mirror via Essex Live. 

Elleve dage efter den hektiske søgning efter Ricky blev iværksat, blev Deans værste mareridt til virkelighed, da et lig blev fundet den. 1. februar. 

Ricky familie mistænkte ikke, at der var noget galt, da han forlod hjemmet. Hans 35-årige søster fortæller, at de blot troede, at han havde overnattet hos nogle venner, da han ikke kom hjem om fredagen. 

Da han ikke kom hjem lørdag, begyndte de dog at blive bekymrede. Derfor ringede de rundt til venner og bekendte. Søndag morgen gik det dog op for dem, at noget var galt, da de intet havde hørt fra Ricky. 

Kimberly fortalte til Essex Live, at Dean ringede til hende søndag morgen, hvor han fortalte, at han havde en forfærdelige følelse af, at Ricky var død. 

"Dean vågnede søndag morgen og ringede til mig. Han sagde: 'Han er væk'," sagde Kimberly, og fulgte op: 

"Han sagde: 'Jeg kan ikke mærke ham længere. Han er død'. Vi begyndte at lede på den dag. Dean mener stadig, at han døde om søndagen, men vi ved det ikke. Da han vågnede, sagde han, at følelsen af at være en tvilling var væk." 

De modtog den forfærdelige nyhed om, at hans lig var blevet fundet om eftermiddagen den 1. februar. 

"Vi var lettede over at finde ham - bare ikke under disse omstændigheder," sagde Kimberly. 

"Vi ville ikke give op. Jeg lovede mor, at vi ville bringe ham hjem uanset hvad. Det er åbenlyst forfærdeligt."

Læs også

Indkøbstur i dette supermarked koster ti dages karantæne

"Hans tvillingebror skreg ned i telefonen. Han var ankommet til stedet, lige da politiet ankom, efter vi modtog et opkald om, at nogen havde fundet et lig." 

 

Dagens Gossip