Kvinde åbner chipsposer i supermarked, spytter i dem og forsegler indpakningen igen

Foto: YouTube

En ung kvinde fra Nashville i USA har delt en video på sin Instagram og YouTube, hvor man kan se hende gå rundt i et supermarked og åbne forskellige produkter, hvorefter hun spytter i dem, forsegler indpakningen igen og sætter dem tilbage på hylden.

Et 9-minutter langt klip på YouTube viser en kvinde, som ifølge The Daily Mail er blevet identificeret som makeupartisten Libby Barnes, som går rundt i et Kroger supermarked i Nashville i USA. 

Videoen har vækket stor vrede på de sociale medier, da Barnes åbner adskillige produkter fra hylderne, spytter i dem og forsegler dem igen. I videoen ser man bl.a., hvordan hun slikker på noget køkkenrulle og putter det tilbage i pakken. Derudover åbner hun adskillige læskedrikke og smager på dem, samt bruger engangsvaskeklude og lægger dem tilbage i pakken.

Læs også

Smitterekord i Danmark: Pressemøde i dag

Efter shitstormen er videoen blevet fjernet fra Barnes YouTube kanal, og hendes Instagram er gjort privat. Man kan dog stadig finde videoen på YouTube. 

Videoen har fået adskillige negative kommentarer og flere brugere har endda foreslået, at hun skulle anholdes og straffes med fængsel, da hun spreder sine bakterier ud over maden i butikken.

En mand har, ifølge Unilad, spurgt Barnes, hvad hun laver, og om hun stjæler varerne. Til det svarede Barnes:

"Jeg stjæler ikke. Jeg har tænkt mig at købe tingene. Bland dig udenom. Jeg kan huske, hvor jeg har stilt det. Det rager ikke dig, hvorfor blander du dig ikke bare udenom?"

Ifølge TooFab betalte Barnes for tingene, som hun åbnede. Det ses dog ikke på videoen. 

Til dette udtaler en talsperson fra Kroger at "sikkerheden for vores kunder og samarbejdspartnere er af højeste prioritet", og at der blev igangsat en undersøgelse af hændelsen, så snart de havde set videoen. 

"Takket være vores holds hurtige reaktion, var vi i stand til at bekræfte, at varerne, som bliver brugt i videone, ikke blev efterladt på hylderne men blev købt af individerne bag videoen."

De slår dog fast, at selvom videoen blot var for sjov, så var kvindens opførelse upassende og 'forstyrret'. 

De udtaler således: "Det er vigtigt at huske, at det er en kriminel handling at manipulere med emballagen på produkter. 

Selvom videoen ikke længere kan findes på hendes egen YouTube eller Instagram side, fortsatte debatten på det sociale medie Reddit. 

Her skriver en bruger: "Jeg synes, at hun skulle arresteres og retsforfølges for at manipulere med madvarer."

En anden skriver: "Hvad hvis hun havde corona, forkølelse eller noget helt tredje. Denne person er afskum."

Historien melder ikke noget om, hvorvidt Barnes er blevet retsforfulgt for videoen. 

Læs også

Mand har holdt sin hånd hævet over hovedet i over 45 år og har ingen planer om at sænke den