Kvinde affyrede sin pistol på McDonalds - Hun havde fået kolde pommes frites

Foto: Shutterstock.com

Det var en servering med kolde pommes frites, der fik en kvinde til at gå så meget amok, at hun valgte at affyre en ladt pistol i køkkenet på en McDonalds i USA.

Hvis der er noget, der kan gøre en godt og grundig irriteret, så er det, når ens mad ikke er varm. En kvinde i USA blev dog lidt mere end bare almindelig irriteret, da hun fik serveret kolde pommes frites på en McDonalds i Garden City, Georgia.

Ifølge det amerikanske medie, WTOC, så har ejeren af McDonalds-restauranten fortalt, at kvinden fik sin ordre og derefter forlod hun McDonalds. Hun kom dog tilbage kort efter og fortalte, at hendes pommes frites var kolde, og da manageren gik ud for at hente nye pommes frites til hende, fulgte hun med ud i køkkenet, hvor hun trak en ladt pistol frem og affyrede den ned i gulvet.

Læs også

Lort fundet på alle testede bestillingsskærme fra McDonalds

Manageren skulle derefter have givet kvinden en refundering, hvorefter hun havde forladt restauranten.

Ansat gav en anden forklaring

Udlægningen fra ejeren stemmer dog ikke overens med den udlægning, som en af de ansatte fra McDonalds kom med. Lynn Watson var nemlig på arbejde, da kvinden kom ind i restauranten, og da hun brokkede sig over sine kolde pommes frites, udviklede det sig i første omgang til et håndgemæng.

Kvinden tyrede drikkevare efter de ansatte, og der blev udvekslet slag, hvorefter Lynn Watson tog hårdt fandt i kvinde og kastede hende på tværs af gulvet.

Kvinden forlod derefter restauranten og her forventede de ansatte, at de ikke ville se mere til hende, men kort efter vendte hun tilbage, og nu havde hun en pistol i hånden.

“Vi stod i restaurantens baglokale, og pludselig kom hun om bag til os, og hun gik som om, at hun var klar til at skyde os,” fortæller Lynn Watson.

Politiet ankom til stedet klokken 14:45, men der havde kvinden forladt restauranten for sidste gang. De fangede hende dog i et lyskryds længere nede af vejen, hvor de hev hende med ind på stationen.

Hun skal nu stilles for retten, hvor hun kan se frem til at modtage sin straf.

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

 

 

Dagens Gossip