Kvinde blev smidt af flyet, da hun tog sin maske af for at drikke vand: Nu kræver hun 65 millioner kroner

Foto: Shutterstock

En Southwest Airlines-passager har sagsøgt selskabet for angiveligt at have sparket hende ud af flyet, da hun tog sin maske af for at drikke vand.

I klagen, der blev indgivet ved New York Eastern District Court, hævder Medora Clai, at det var under en flyrejse fra Washington DC til Florida, at skænderiet fandt sted. 

Hun hævder, at hun informerede en Southwest-medarbejder om sine medicinske forhold, herunder åndedrætsbesvær, der skyldes en hjertesygdom, lavt blodsukker og klaustrofobi.

Læs også

Pilou Asbæk har meldt sig ind i politisk parti

Medora hævder endvidere, at det hjælper at drikke vand, men i klagen fortæller hun, at en supervisor fortalte hende, at flyselskabet "var ligeglad" med hendes medicinske forhold. 

Men da Medora var kommet ombord, bad hun en stewardesse om en flaske vand for at falde til ro, hvorefter hun viste sit kort med dispensation. 

Hun fik dog atter at vide, at flyselskabet var "ligeglad", hvorfor hun blev bedt om at beholde sin ansigtsmaske på.

Hun begyndte dog at drikke vandet og hævder, at hun blev råbt af stewardessen, som beskyldte hende for at "snakke".

Det skriver Insider.

Bortvist fra flyet

En stewardesse skulle derefter have bedt Reading om at forlade flyet, mens en umaskeret pilot "grinede hånligt".

Passageren indvilligede og forlod flyet, hvorefter hun angiveligt blev hjulpet af lufthavnspolitiet, som sagde, at bortvisninger skete "alt for ofte", og at det ansvarlige flyselskab "ofte var Southwest".

Readings advokat Kristina Heuser har anklaget Southwest for "fjendtlig og krænkende" adfærd. 

Hun hævdede, at et "fly fuld af vidner" så skænderiet udspille sig i sin helhed, og at nogle passagerer havde optaget skænderiet.

"Vi har ingen umiddelbare kommentarer til retssagen, da vi foretager en indledende gennemgang af klagen," siger en talsmand som svar på beskyldningerne. 

Reading har hævdet, at hun fik at vide, at hun havde ret til fuld tilbagebetaling af sin flybillet, men at hun aldrig fik det.

I sin klage sagsøger hun Southwest for 10 millioner dollars.

Læs også

Læge med smart trick: Sådan kan du forudsige coronasmitte

 

Dagens Gossip