Kvinde bliver kritiseret for at lade sine børn bade i pool hvor naboens barn druknede

Foto: Shutterstock.com

Familien flyttede ind i huset, hvorefter de fandt ud af, at naboens barn druknede i poolen, men de besluttede, at man kunne se forbi den tragiske ulykke.

Det har dog medført, at hun bliver kritiseret af lokalsamfundet, som ikke mener, at hun bør lade sine børn svømme i poolen, hvor naboens barn på tragisk vis druknede. 

Kvinden, sammen med sin familien, havde ledt efter et nyt hjem, da de faldt det ideelle hjem, som endda havde en swimmingpool.

Læs også

Skræmmende video: Sikkerhedsvagter skræmt fra vid og sans

Det var dog her, de fandt ud af, hvorfor huset havde fået et hak i prisen. De fik fortalt, at naboens barn druknede i poolen, hvilket efterlod lokalsamfundet i gråd.

Moren tænkte dog alligevel, at man kunne se forbi den tragiske hændelse. De flyttede ind i huset, hvorefter de fik genopfyldt poolen, og så manglede man ellers kun noget solskind. 

Dagen kom, hvor solen stod højt og skinnede, og hun lod derfor sine børn hoppe i poolen - og så begyndte klagerne fra naboerne. 

"Min mand blev konfronteret af vores nabo, hvis barn druknede, der sagde, at lyden af børn, der leger og plasker i poolen, var traumatiserende for ham og familien. Han sagde, vi var forfærdelige mennesker, fordi vi lod vores børn lege i poolen," står der i opslaget, hun har delt på Reddit.

"Vi har siden da fundet ud af, at vores nabo ikke er den eneste, der har det på den måde. I et onlineindlæg fandt vi ud af, at der var mange i nabolaget, som ligeså mente, at vi var ufølsomme." 

Moren fortæller endvidere, at familien aldrig har haft en swimminpool før, men at børnene nyder det, hvorfor de altså ikke har lyst til at bukke under. 

Hun modtager dog enormt meget støtte i kommentarfeltet på opslaget. Opslaget er nemlig blevet oversvømmet med kommentarer, som i skrivende stund tæller over 2.000, hvor folk kommer med råd til kvinden. 

Det ses hurtigt, at langt de fleste er enige med moren. 

"Du kan ikke ændre fortiden. Du kan ikke ændre, hvad der skete, før du flyttede ind," skriver en bruger. 

"Dine naboer kan flytte. Jeg ville måske endda foreslå dem at gøre det, da det ville hjælpe dem med at forbedre deres mentale helbred. Det må være forfærdeligt at have sådan en konstant påmindelse ved siden af sit hjem," kommer det dog fra en anden.

Læs også

Kvinde blev nægtet adgang til flyet: Flyselskab fandt hendes tøj 'upassende'