Kvinde chokeret: Opdager at ekskæreste er i live, efter i syv år at have troet, at han var død

Foto: Privat

En kvinde har fundet ud af, at hendes tidligere kæreste er i liv, efter i syv år at have troet, at han var død.

En kvinde, der på det sociale medie TikTok går under navnet @k.jewel5, har delt en chokerende historie. I en video, der er delt på TikTok, hævder hun, at hun mødte sin ekskæreste, der er fra New York, da hun var blot 14 år gammel, hvor de indledte et langdistanceforhold.

Efter at have været i et forhold med hinanden i blot seks måneder, havde parret en 'stor diskussion'. Som et resultat af dette, endte de med ikke at tale sammen i hele tre dage.

Læs også

Drama i Lidl: Bedstemor forsøgte at stjæle barn

"Det viste sig, at han var på hospitalet, fordi han var blevet stukket ned," fortæller kvinden, der nu er 20 år gammel, i sin video på det sociale medie. 

"Han blev lagt i koma, og så fik jeg et opkald én dag om, at han var død. Det var seks eller syv år siden," fortsætter hun. 

I og med, at hun var overbevist om, at han var død, da hun fik det fortalt i et telefonopkald i sin tid, blev hun selvfølgelig chokeret, da hun mange år senere stødte på ham på de sociale medier. 

"For to dage siden delte han et billede af ham og sin kæreste," siger hun. 

I sin video indrømmer hun, at hun begyndte at græde, da hun faldt over billede, da det gik op for hende, at han havde fundet en anden og var blevet forelsket. Hun tilføjer også, at hun kunne se, at de så 'så glade ud' sammen. 

Men hvad der selvfølgelig generede hende mere, var det faktum, at hun havde sørget over ham i flere år. For nu har det vist sig, at der faktisk slet ikke har været noget at sørge over, da han tilsyneladende lever i bedste velgående. 

Hun var fast besluttet på at finde svar, hvorfor du besluttede sig for at forsøge at kontakt ham.

@k.jewel5

I wish I was lying.. #onlyme #fyp #mylife #idkanymore #men #truestory #2021 #why

♬ my audio yellow - 𝒷♡
I wish I was lying.. #onlyme #fyp #mylife #idkanymore #men #truestory #2021 #why
@k.jewel5

how he responded... #storytime #lies #heartbroken💔 #viral #TikTokGGT #originalsound #idkanymore #fypsounds #fypシ #mylife #truestory #why

♬ original sound - creepy slowed audios
how he responded... #storytime #lies #heartbroken💔 #viral #TikTokGGT #originalsound #idkanymore #fypsounds #fypシ #mylife #truestory #why

"Jeg så din 'story'. Svar venligst. Jeg elskede dig i syv år. Dave, svar mig." 

Hendes ekskæreste har dog ikke haft lyst til at give svar på, hvorfor han har foregivet at være død i otte år. I videoen fortæller hun, at hun kan se, at han har læst hendes besked, men han har ikke givet svar på den. 

Indtil videre er kvindens video blevet set intet mindre end 12,4 millioner gange, hvoraf flere seere har givet udtryk for, at de er målløse over hendes historie. 

"Det tog en uventet drejning," skriver en bruger, mens en anden skriver: "Den gamle Taylor kan ikke komme til telefonen lige nu."

"Han tog 'ghost mode' til et andet niveau," skriver en tredje.

Læs også

Midlertidig coronarestriktion bliver nu permanent i Danmark

 

 

Dagens Gossip