Kvinde deler vildt rengøringstip: Det kræver bare lidt ketchup

Foto: Privat

En rengøringsfanatiker blev ganske forbløffet, da hun formåede at få en rusten radiator til at skinne som spritny, ved hjælp af bare ketchup og stanniol.

En bruger af  sociale medie, der sætter stor pris på renlighed og at holde nye ting nye så længe som muligt, har delt hvad der tilsyneladende er et helt utroligt rengøringstip, der kan fjerne rust på en meget billig, og ikke mindst effektiv måde - det skriver Daily Star.

I Facebookgruppen ‘Mrs. Hinch Cleaning Tips and Tricks’ delte brugeren sine erfaringer, og et på helt vilde før/efter-billeder.

Læs også

Grænsehandel på vej til at blive endnu billigere

Et før foto blev vist af hendes badeværelsesradiator, der mildest talt havde set bedre dage, og på grund af den høje fugtighed i rummet, nu var dækket af rust. Men sådan skulle det ikke forblive.

Billederne var delt i et opslag med teksten: “Wow! Ketchup og stanniol fjerner rust,” - og det er tydeligt at kvinden selv er begejstret over resultatet. De er andre medlemmer i gruppen bestemt også. På kort tid havde opslaget tiltrukket over 3.000 likes og hundredvis af kommentarer fra imponerede rengøringsentusiaster.

"Omg det er fantastisk!!!!", "Ufatteligt, ser helt ny ud!", "Hvaaad, giv mig ketchup! Ser godt ud!"

På trods af de imponerede reaktioner spurgte en Facebook-bruger, om sølvpapiret "ridsede radiatoren".

Det virker som en ganske reel bekymring, men billederne synes ikke at vise tydelige ridser, og selv hvis det skulle ske, har sociale medier også et svar på det problem. 

Liz Amaya, en bruger af det sociale medie Tiktok, har delt med andre, hvordan man kan fjerne ridser i rustfrit stål, på en meget nem og billig måde.

Ved hjælp af en smule tandpasta og en gammel tandbørste kan man angiveligt fjerne ridser på rustfrit stål. Hun har delt informationen i en video, der viser den meget nemme metode - det er virkelig en gør-det-selv-løsning til det hele efterhånden. Så prøv med ketchup og stanniol, næste gang du er træt af rust.

Læs også

Medie: Putin er forsøgt likvideret

 

 

Dagens Gossip