Kvinde ender i pinlig situation: Natklubbens lys afslørede "pinligt" undertøj

Foto: Privat

Hun fik meget mere opmærksomhed på natklubben, end hvad hun havde håbet på.

Rhia Adams kunne ikke tro sine egne øjne, da hendes øjne kiggede sydpå og så, at UV-lysene, der bliver brugt på Crafty Scholar i Lancaster, havde fået sat hendes "mormortrusser" i fokus.

Læs også

Ambulanceredderen Nina har fået nok: Folk filmede mand med hjertestop

Det er det helt store Bridget Jones-dilemma, man står med, før man tager i byen: Skal man have sine sexede trusser på, eller skal det være med komforten i højsædet i form af noget, som eksempelvis kunne være et par "mormortrusser". 

@rhiaadams1

How embarrassing 😭😂 #CleanItScrunchItCoopIt #foryou #uv #ohnononono #foryoupage

♬ original sound - Rhia Adams 🌈
How embarrassing 😭😂 #CleanItScrunchItCoopIt #foryou #uv #ohnononono #foryoupage

En kvinde besluttede sig for at gå med sidstnævnte valgmulighed, da hun skulle nyde en aften i Lancashires natteliv sammen med sin kæreste, men et sjovt faux par betød, at hun hurtigt fortrød beslutningen. 

Rhia Adams, der kommer fra Salford, Greater Manchester, valgte nemlig at gå med mormortrusserne, da hun udelukkende tænkte på komfort, hvilket man ikke kan bebrejde hende for, da hun ikke regnede med, at andre ville kunne se hendes trusser. 

Men desværre for den 26-årige, så endte alle såmænd med at kunne se hendes trusser, da UV-lysene fik hendes hvide undertøj til at lyse op under hendes kjole. 

"Min kæreste Chelsea og jeg besluttede os for at tage på en spontan tur, hvor det endte med, at vi fik et par drinks," husker Rhia. 

"Jeg var lidt bange, før jeg gik ud, fordi jeg ikke havde været meget ude i forbindelse med lockdown, og jeg var lidt nervøs, fordi restriktionerne var blevet ophæbet. Jeg har ikke klædt mig fint på i så lang tid, så jeg valgte rent instinktivt bare at gå med komforten."

Foto: TikTok

Hun fik dog mere opmærksomhed, end hun havde håbet, da noget af hendes kluns begyndter at lyse op i mørket, hvorfor hun stod til fri skue for alle, der befandt sig på Crafty Scholar.

"Jeg sad bare og sang med på sangene og tog billeder, da Chelsie påpegede, at mit undertøj lyste op under UV-lysene," siger Rhia. 

"Jeg følte mig så flov og jeg ville bare væk, men jeg kunne hurtigt se den sjove side, og jeg besluttede i stedet at lave en TikTok." 

Det sjove klip endte, ikke overraskende, med at gå viralt, hvilket medførte, at der tikkede mange kommentarer ind, hvor det er tydeligt at se, at også de kan se det sjove i situationen, hun fandt sig selv i. 

"Tag dem af og smid dem i tasken - så er dit problem løst!," skriver en bruger til videoen.

"Du har lige reddet min morgen! Sådan noget ville så meget ske for mig!," tilføjer en anden. 

Mon Rhia har startet den næste store modetrend?

Læs også

Tjek din e-boks: 600.000 danskere får vigtigt brev

 

Dagens Gossip