Kvinde er ved frisøren for første gang i lang tid: Få timer senere er hun ikke til at kende

Skrevet af Nicolai Busekist

28/11/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ældre kvinde havde ikke været ved frisøren i lang tid. Da hun endelig fik muligheden for det, sørgede frisøren for en fantastisk forvandling.

Mest læste i dag

En frisør har delt en video på det sociale medie TikTok, hvor hun viser sin kundes fantastiske forvandling. I videoen ser man tydeligt, at det er lang tid siden, at kvinden har været ved frisøren.

Frisøren Harriett endte med at bruge over syv timer på at fikse den ældre kvindes hår. Den 31-årige frisør har delt en række 'før og efter'-billeder på det sociale medie, hvor det er tydeligt at se, at hun har undergået en helt fantastisk forvandling.

I videoen ser man ifølge Daily Star, at den ældre kvinde sidder i stolen hos frisøren. Hendes hår er meget sammenfiltret, og det bærer præg af, at det er lang tid siden, hun sidst har besøgt frisøren. Faktisk er det nærmest blevet som en klump på hendes hoved.

Desuden er det også tydeligt at fornemme på kvinden, at det påvirker hendes humør, at hendes hår har fået lov til at leve sit eget liv.

Men få sekunder senere bliver man præsenteret for et billede af kvinden, som har fået et helt nyt udseende, efter Harriett har udført sit arbejde.

Hendes sammenfiltrede hår er væk, og hun har i stedet fået en nydelig frisure, der står rigtig godt til hendes ansigt. Derfor er det naturligvis også en frisure, der har fået hende til at se helt anderledes ud.

"Stor forvandling! 7,5 timer senere! Og wow, ser min kunde ikke fantastisk ud?" skriver Harriett på TikTok, og fortsætter:

"Det er det hårdeste arbejde, jeg nogensinde har udført, men for pokker, hvor var det det værd."

Foto: TikTok

Desuden skriver hun også hen over videoen, at man skulle huske 'ikke at dømme' andre mennesker, da 'livet kan være hårdt'.

I kommentarsporet har Harriett fået ros for hendes arbejde, hvor en seer har skrevet følgende: "Hun ser så smuk ud! Fantastisk arbejde."

Videoen er også et tydeligt bevis på, at en tur til frisøren kan gøre underværker for dit udseende. Føler du for, at der skal ske noget markant, kan en helt ny frisure være det rette valg.