Kvinde får taget billede mens hun springer i faldskærm: Da hun ser billedet, væmmes hun

Skrevet af Nicolai Steinicke

48 uger siden

|

10/07/2023
Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Skydiving er noget mange gerne vil prøve, men de færreste tør prøve. En kvinde valgte at kaste sig ud i det, og hun ville gerne forevige det med et billede, det endte dog ikke som forventet.

Dagens topnyheder

I en video på hendes TikTok-profil, hvor hun kan findes under peek.xo, minder Keep om faldskærmsudspringet. Hvor hun havde fået arrangørerne til at tage billeder for en stor del penge.

Men resultatet lader meget tilbage at ønske. Det var tydeligt, at faldskærmsudspring ikke ville skære en særlig god figur. Men Keep blev chokeret, da hun så på en af billederne.

Brugeren af ​​sociale medier falmede et eksempel ind i sin video. Det viser Bliv ved med at sprede hendes ben, mens hun hopper, løfter hænderne i vejret og åbner munden, mens hun skriger.

Derudover ser det nærmest ud, som om den unge kvinde ikke har en top på, da den bogstaveligt talt klæber til hendes krop på grund af den høje faldhastighed.

"Jeg var så flov," skrev Keep om det seks sekunder lange klip, som er blevet set mere end 12,5 millioner gange.

Hvad der var super pinligt for TikToker, fik TikTok-fællesskabet til at grine højt. Mange brugere var underholdt af Keeps ansigtsudtryk under faldskærmsudspringet. 

En person sagde: "Fuldskærmsudspring eller eksorcisme?" "Tårerne løber ned af mit ansigt lige nu," skrev en anden. Og en bruger sagde det i en nøddeskal: "Jeg synes, det fanger følelsen af ​​et faldskærmsudspring bedre end noget andet billede."

Keep er til gengæld stadig irriteret over, at hun skulle betale noget for dette billede. Det kan en TikTok-bruger forstå. "De skulle bare have givet dig billedet," siger han.

Herunder kan du se det sjove billede, som Keep er forarget over skulle betale for.

Foto: TikTok